Betegség miatt kellett lemondania koncertjeit Zoránnak

Forrás: Universal Music -
elmarad Zorán hangszálgyulladás betegség koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben nagyon aggódtak rajongói Zoránért, akit áprilisban egy légúti betegség döntött le a lábáról. Az énekes most Facebook-oldalán árulta el, hogy minden rendben és újra jól érzi magát.

Zoránt pont turnéja kellős közepén döntötte le lábáról a betegség. Az énekes emiatt több koncertjét is elhalasztotta, rajongói pedig nagyon aggódtak érte. Épp ezért most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogyan érzi magát. Mint írja a közösségi oldalán, április elején felső légúti betegsége és hangszálgyulladása lett, de a gyógyszereknek hála viszonylag hamar rendbejött.

Nagyon köszönöm azt a rengeteg aggódást, üzenetet, telefont, amit az elmúlt hetekben kaptam tőletek, igazán jól esett a sok érdeklődés" – írta.

Sztárpárok, akiknek nem kellett volna összejönniük: Hajdú Péter és Ábel Anita is furcsán néztek ki http://www.life.hu/sztarok/20180514-sztarparok-akiknek-nem-illettek-ossze-hajdu-peter-es-abel-anita.htmlA szerelem megmagyarázhatatlan, és teljesen elveszi az ember eszét. Ezért fordul elő oly gyakran, hogy a párok nem látják a nyilvánvalót, vagyis azt, hogy nem illenek össze. Rengeteg megkérdőjelezhető kapcsolat volt Hollywoodban és hazánkban is, íme, néhány, amiket talán már el is fejtettünk. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-bikinis-fotot-posztolt-megyeri-csilla-omszki-to.htmlMegyeri Csilla bikinis testet villantott: igazán nincs miért szégyenkeznie, csodásan fest friss fotóján. TV + SztárokOrigoA Tanár: Nagy Ervin karakterének, Szilárdnak van egy gyermeke?http://www.life.hu/sztarok/20180514-a-tanar-nagy-ervin-karakterenek-szilardnak-van-egy-gyermeke.htmlNagy Ervin sok élethelyzetet megtapasztalhatott A Tanár című sorozat forgatása alatt, például azt is, hogy milyen, ha egy volt szerető feltűnik a gyerekével, aki nagyon hasonlít rá... TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoPintér Tibor szépészeti beavatkozást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-pinter-tibor-szepeszeti-beavatkozast-tervez.htmlPintér Tibor számára nagyon fontos a külső, ezért foglalkozik annyit testével és bizony az idő múlása ellen is próbál küzdeni. Szépészeti beavatkozást tervez. TV + SztárokOrigoÉdesanyja utálja Zimány Linda feltöltött szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-edesanyja-utalja-zimany-linda-feltoltott-szajat.htmlZimány Linda édesanyja nincs a szépészeti beavatkozások ellen, de nem ért mindennel egyet, mait Linda megcsináltatott: a száját például utálja. TV + SztárokOrigoZimány Linda botoxoltatta a hónaljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-zimany-linda-botoxoltatta-a-honaljat.htmlZimány Linda a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban nem úszta meg a szépészeti beavatkozásaira vonatkozó kérdéseket, és kiderült, hogy a hónalján is volt mit javítani! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.