Cinthya Dictator nyirokrákja bármikor kiújulhat: háromhavonta jár kontrollra

Forrás:cinthyadictator/Instagram -
nyirokrák Cinthya Dictator Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictatornál öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak nyirokrákot. Bár akkor sikeresnek bizonyult a beavatkozás és a sugárkezelés, sosem nyugodhat meg teljesen. Ő maga mesélte el, miért.

A külsejével üriási feltűnést keltő celeblány elmesélte, hogy bármikor kiújulhat nála a daganat, így háromhavonta orvoshoz jár és betartja az egészséges életmódot.

Cinthya Dictator Forrás:cinthyadictator/Instagram

"A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra. Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból. Szerencsére tünetmentes vagyok és igyekszem mindent megtenni, hogy így is maradjon" - mesélte a Borsnak az extrém külsejéről elhíresült Dictator.

Komoly műtét vár az Vígszínház színészére, Wundelich Józsefrehttp://www.life.hu/drlife/20180513-komoly-mutet-var-az-vigszinhaz-szineszere-wundelich-jozsefre.htmlA Facebookon, élő videóban jelentette be Wunderlich József, az Vígszínház színésze, hogy hamarosan megoperálják.Dr. Life--Így gyógyul Orbán Józsihttp://www.life.hu/drlife/20180512-igy-gyogyul-orban-jozsi-a-100-folk-celsius-rakbeteg-enekese.htmlSzobabicikli és gyógytornász segítségével erősíti izmait a rákbeteg zenész, Orbán József. A 100 Folk Celsius énekesénél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdő- és agydaganatot, mára azonbaneltűntek a rákos sejtek a szervezetéből. Dr. LifeOrigoEgy vlogger szerint 3 egyszerű kérdéssel elűzhető a fejfájáshttp://www.life.hu/drlife/20180512-egy-vlogger-szerint-3-egyszeru-kerdessel-eluzheto-a-fejfajas.htmlFurcsának tűnhet a módszer, de a vlogger és a kommentelők is esküsznek rá. A rengeteg követővel rendelkező youtuber, Kamil szerint ugyanis a fejfájás elmulasztható akkor, ha 3 egyszerű kérdést teszünk fel magunknak. Dr. Life--Halálos veszélyt jelenthet a kutyád számára ez a súlyos betegség, és te is megfertőződhetszhttp://www.life.hu/drlife/20180512-halalos-veszelyt-jelenthet-a-kutyad-szamara-ez-a-sulyos-betegseg-es-te-is-megfertozodhetsz.htmlBarabás Évi felelős gazdiként készül a nyárra kutyájával, Hugóval. Május 10-én, a Szívférgesség Napján a kutyák egészségét veszélyeztető élősködők elleni védelem kapcsán Dr. Baji Balázs véleményét is kikérte. Bár rutinos kutyásként hallott már a kedvenceinkre halálos veszélyt jelentő szívférgességről, amelyet szúnyogok terjesztenek, a ma már állatorvosként is praktizáló olimpikontól is sok hasznos tanácsot kapott. Dr. LifeOrigoVeleszületett látásproblémája van Keveházi Krisztinánakhttp://www.life.hu/drlife/20180512-veleszuletett-latasproblemaja-van-kevehazi-krisztina-tancosnonek.htmlVeleszületett, komoly látásproblémájáról beszélt Keveházi Krisztina, táncosnő, A Nagy Duett szepelője. Elmondta, ma már nem zavarja, hogy gyengébben látja a világot. Dr. Life--Évekkel ezelőtti sztrókjáról beszélt Halász Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20180512-evekkel-ezelotti-sztrokjarol-beszelt-halasz-gabor-a-baratok-kozt-egykori-hoffer-misije.htmlA Barátok közt egykori Hoffer Misije, Halász Gábor a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén elevenítette fel a másfél évvel ezelőtti sztrókját. A színész egy balatoni Charlie-koncert előtt lett rosszul... Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.