Miló Viktória háromhavonta rákszűrésre jár: hétszer találtak bőrén rosszindulatú elváltozást

Forrás: Facebook/Miló Viki -
Miló Viktória szűrés bőrrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki ugyan tünetmentes, de háromhavonta menni kell rákszűrésre. Az elmúlt években összesen hétszer találtak bőrén rosszindulatú elváltozást.

Miló Vikinek a nyári időszak maga a rémálom. A bokszolónál ugyanis az elmúlt kilenc évben hétszer találtak bőrrákot, és ugyan ma tünetmentes, folyamatosan kell szűrésekre járnia: háromhavonta kell rettegnie az eredménytől.

Miló Viki retteg a bőrráktól Forrás: Facebook/Miló Viki

Napra egyáltalán nem mehetek, ha utcán vagyok, a napsütésben 30–50 faktoros krémekkel kenem magam,

Borsnak

Valódi boncolásról töltött fel videót a Youtube-ra a BBC (18+)http://www.life.hu/drlife/20180521-valodi-boncolasrol-mutatott-be-videot-a-bbc.htmlValódi holttest valódi boncolásáról töltött fel videót a Youtube-ra a BBC Three. Dr. Life--90 éves, és még mindig műt Alla Ilinichna Levushkina, orosz doktornőhttp://www.life.hu/drlife/20180520-90-eves-es-meg-mindig-mut-alla-ilinichna-levushkina-orosz-doktorno.htmlLassan már hetven éve, hogy sebésznek állt a 90 éves Alla Ilinichna Levushkina. Az orvos a mai napig műt. Dr. LifeOrigoEgyre több gyermeknél alakul ki cukorbetegség az elhízás miatthttp://www.life.hu/drlife/20180519-egyre-tobb-gyermeknel-alakul-ki-cukorbetegseg-az-elhizas-miatt-ami-betegseg.htmlEgyre több gyereknél alakul ki kettes típusú cukorbetegség, ami egyértelműen a táplálkozással, az elhízással függ össze - mondta Tóth-Heyn Péter, a Semmelweis Egyetem 1. számú Gyermekgyógyászati Klinika igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatornán szombaton. Dr. Life--Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világonhttp://www.life.hu/drlife/20180519-magyarorszagon-a-4-a-legnagyobb-az-elhizottak-aranya-a-vilagon.htmlMagyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon - írja a szombati Népszava azzal kapcsolatosan, hogy május 19. az elhízás elleni nap Európában.Dr. LifeAFPCiszták százaival született a csecsemő, anyja még nem vihette hazahttp://www.life.hu/drlife/20180518-cisztak-szazaival-szuletett-a-csecsemo-anyja-meg-nem-vihette-haza.htmlÉdesanyja még nem vihette haza azt a csecsemőt, aki a nyaka és ajka körüli ciszták százaival született. A kicsi kezelést kap, de további beavatkozások várnak még rá. Dr. Life--Az új őrület a szemékszer, videón a beültetés: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180518-az-uj-orulet-a-szemekszer-videon-a-beultetes-video-18.htmlSzéles körben hódítanak a kozmetikai beavatkozások, ám még mindig vannak olyan eljárások, amelyek meghökkenthetik az embereket. Ilyen például az új őrület: a szemékszer. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.