Gyógyszeres kezelésre van szüksége Szabó Zsófinak inzulinrezisztenciája miatt

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
Szabó Zsófi inzulinrezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi a terhessége alatt tünetmentes volt, most azonban ismét romlott az állapota, ezért gyógyszert kell szednie. 

"A szoptatás alatt mindent ettem, így visszatért a rossz közérzet, a szájszárazság, az alhasi fájdalom és az erős migrén. Gyógyszeres kezelés alatt állok, sportolok és újra diétázom. Nem vagyok magammal olyan szigorú, mint Mendel születése előtt, hiszen akkor nagy volt a tét, de igyekszem újra tünetmentes lenni, és ezért mindent megteszek (...) Az ételek glikémiás indexét és a szénhidráttartalmát szoktam figyelni. Nekem a saláta és a csirke jól bevált, ehetek hüvelyeseket, gyümölcsöket, de dinnyét például nem" - nyilatkozta a Blikknek Zsófi.

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

Napi egy tojással csökkenthető a szívbetegségek kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20180525-napi-egy-tojassal-csokkentheto-a-szivbetegsegek-kialakulasanak-kockazata-kutatas.htmlJó hírünk van azoknak, akik szeretik a tojást: már napi egy elfogyasztásával csökkenthető a szívbetegségek kialakulásának kockázata. Dr. LifeOrigoFresh Andi örökletes szívbetegségben szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20180525-fresh-andi-orokletes-szivbetegsegben-szenved.htmlFresh Andi eddig nem beszélt betegségéről, de most elárulta, hogy örökletes szívproblémái vannak, melyek miatt folyamatos kontrollra szorul. Dr. Life--Árpa Attilát durva baleset érte: fotó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180524-arpa-attilat-durva-baleset-erte-foto.htmlSokkoló fotót osztott meg a közösségi oldalán Árpa Attila: munka közben baleset érte, egy kis darabot levágott az ujjából. Dr. Life--Király Linda túlsúlyáról vallott: lelki okai is vannakhttp://www.life.hu/drlife/20180524-kiraly-linda-tulsulyarol-vallott-lelki-okai-is-vannak.htmlKirály Lindát 53 kilós filigrán lányként ismerte meg az ország, azóta azonban felszedett néhány kilót magára. Erről mesélt őszintén. Dr. LifeOrigo90 éves, és még mindig műt Alla Ilinichna Levushkina, orosz doktornőhttp://www.life.hu/drlife/20180520-90-eves-es-meg-mindig-mut-alla-ilinichna-levushkina-orosz-doktorno.htmlLassan már hetven éve, hogy sebésznek állt a 90 éves Alla Ilinichna Levushkina. Az orvos a mai napig műt. Dr. LifeOrigoEzért ne viselj szakadt farmert: rémisztő fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180518-ezert-ne-viselj-szakadt-farmert-remiszto-fotok.htmlBár nagyon trendi, káros hatása is lehet a szakadt farmer viselésének. Tanulj a következő lányok hibájából! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.