Szűcs Judith agya nem jut elég vérhez

Fotó: Szűcs Judith -
betegség szédülés Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyakran émelyeg és szédül. A problémája már gyerekkora óta fennáll, de csak lánya születésekor derült ki, mi a baj. 

Az énekesnő most őszintén beszélt állapotáról a HOT! magazinnak.

"Csak akkor derült fény ennek az okára, amikor világra hoztam a lányomat, Timit. Az orvosok felhívták a figyelmemet arra, hogy az ötös és a hatos csigolyám folyamatosan összecsúszik, elzárják a nyaki eret, így nem jut elég vérhez az agyam, ennek következtében szédülök" – mondta a 64 éves énekesnő.

"Tanácsoltak egy hatásos módszert a gerinc izmainak megerősítésére. Miután nagyon sokat szenvedtem életem során, megfogadtam, amit a szakemberek mondtak. Nekem a pilátes vált be a legjobban, ez a mozgásforma segített csillapítani a szenvedésemen. Ráadásul csontkovácshoz is járok, akinek a kezelései szintén csökkentik az émelygésemet" - tette hozzá.

Fotó: Szűcs Judith

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.