Cinthya Dictator pszichiátriai kezelésre szorult: videó

Forrás: Youtube/Cinthya Dictator -
Cinthya Dictator videó pszichiátria kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator videós blogban vallott arról, hogy 5 hónapja pszichiátriai kezelésen vett részt. A fotós az intézetben is készített felvételeket, ezeket is bemutatta.

Hihetetlen bátorságra vall az, amit Cinthya Dictator tett: bevallotta, hogy pszichiátriai kezelésen esett át. Videójában azt is megmutatta, milyen volt, amikor befeküdt az intézetbe.

Cinthya Dictator pszichiátriai kezelésre szorult Forrás: Youtube/Cinthya Dictator

a szorongásaim olyan szinten elhatalmasodtak felettem, hogy nem tudtam már kontrollálni őket,

Détár Enikő komoly hangszálműtéten esett át: számos szerepet nem kapott meg emiatthttp://www.life.hu/drlife/20180528-detar-eniko-komoly-hangszalmuteten-esett-atszamos-szerepet-nem-kapott-meg-emiatt.htmlDétár Enikő nagyon komoly hangszálműtéten esett át, szerencsére nem történt nagyobb baj. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoA rákkal küzd Kylie Mingoue, énekesnő. Megmutatta rövid haját: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180528-a-rakkal-kuzd-kylie-mingoue-enekesno-megmutatta-rovid-hajat-foto.htmlKylie Minogue melrákkal küzd.Dr. LifeOrigoMegfejtették, miért nőtt aránytalanul nagyra az ember agyahttp://www.life.hu/drlife/20180527-megfejtettek-miert-nott-aranytalanul-nagyra-az-emberi-agy.htmlSzámítógépes modellel fejtették meg amerikai tudósok, miért nőtt aránytalanul nagyra az ember agya az evolúció során, eredményeik szerint a legfontosabb tényezők nem társadalmiak, hanem gazdaságiak voltak: az élelem megszerzése, tárolása, eszközök készítése. Dr. LifeOrigoSzűcs Judith agya nem jut elég vérhezhttp://www.life.hu/drlife/20180527-szucs-judith-agya-nem-jut-eleg-verhez-ez-az-oka.htmlAz énekesnő gyakran émelyeg és szédül. A problémája már gyerekkora óta fennáll, de csak lánya születésekor derült ki, mi a baj. Dr. Life--Egy ideig még nem tér vissza a színpadra Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20180526-egy-ideig-meg-nem-ter-vissza-a-szinpadra-cserhalmi-gyorgy-gerincmutetje-utan.htmlGerincműtétjét követően még nem épült fel teljesen Cserhalmi György. Lapinformációk szerint a színész az idei évadban már biztosan nem lép fel, de remélhetőleg 2019/2020-ban ismét játszhat. Dr. LifeOrigoNapi egy tojással csökkenthető a szívbetegségek kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20180525-napi-egy-tojassal-csokkentheto-a-szivbetegsegek-kialakulasanak-kockazata-kutatas.htmlJó hírünk van azoknak, akik szeretik a tojást: már napi egy elfogyasztásával csökkenthető a szívbetegségek kialakulásának kockázata. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.