Könnyeivel küszködve mesélt Miló Viki a bőrrákkal folytatott küzdelméről

betegség Miló Viktória bőrrák Joshi Bharat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki Joshi Bharatnak vallott arról, hogy 2009-ben bőrrákot diagnosztizáltak nála.

Miló Vikinél 3 alkalommal diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot és hétszer végeztek el rajta beavatkozást. A csinos sportolónő most Joshi Bharatnak vallott arról, mit érzett akkor, amikor legelőször közölték vele a súlyos diagnózist.

Ez a rosszindulatú daganatok egy fajtája. Szerencse, hogy basalioma, ugyanis ez csak egy százalékban okoz áttétet. Ha ez melanoma, akkor lehet, hogy már nem is élnék... Egy piros folt volt a mellkasomon, de leginkább egy szúnyogcsípésre hasonlított. Elmentem bőrgyógyászhoz, aki ekcémát diagnosztizált, adott krémet, hogy kenegessem. Másfél évig kenegettem... Amikor mentem vissza a plasztikai sebészemhez egy kontroll vizsgálatra, ő vette észre és kérdezte, hogy mióta van ez. Azonnal hívott egy bőrgyógyászt, aki közölte, hogy szerinte ez sajnos basalioma" – árulta el.

Miló Viki elmesélte azt is, teljesen megdöbbent a diagnózis hallatán, hirtelen nem is tudta, mihez kezdjen.

Amikor közölték, hogy basalioma, kimentem a kocsiba, sírtam... Nem tudtam, mit csináljak. Édesapámat hívtam először. Ha baj van, valamiért mindig őt hívom elsőként. Apa próbált nyugtatni. Mindenkit végighívogatott és egész éjszaka közösen az internet előtt ültünk és olvasgattuk, hogy mi ez, mit lehet tenni..." – mesélte könnyeivel küszködve Viki, aki hozzátette, 2009 óta nem jár strandra és amikor napon tartózkodik, mindig bekeni magát 50 faktoros naptejjel és ha teheti, inkább hosszabb ruhákat hord.

Elkészült Meghan Markle címere, amelyre a királynő is áldását adtahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-elkeszult-meghan-markle-cimere-amelyre-a-kiralyno-is-aldasat-adta.htmlNem újdonság, hogy a királyi család tagjai rendelkezdnek címerre, most pedig, hogy Meghan Markle Sussex hercegnője lett, ő is megkapta a sajátját. TV + Sztárok--Így csókolja szerelmét, Szabó Ádámot Tóth Andi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-igy-csokolja-szerelmet-szabo-adamot-toth-andi-foto.htmlImmár hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Tóth Andi és Szabó Ádám: a pár csókolózós fotót is feltöltött a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoTápai Szabina beszólt Kasza Tibinek a Nagy Duettben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-tapai-szabina-beszolt-kasza-tibinek-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett zsűritagjaként véleményezte Kasza Tibi Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját, kritikáját a kézilabdázó nem hagyta szó nélkül. Bizony beszólt az énekesnek, aki nem maradt adós. Elindult az adok-kapok. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kiskutyát fogadott örökbehttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meghan-markle-kiskutyat-fogadott-orokbe-harry-herceg.htmlCsak kevesen tudnak arról, hogy Meghan Markle három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát. TV + Sztárok--Keveházi Krisztina a Nagy Duett után nyilatkozott állapotáról: lehet, hogy műteni kellhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kevehazi-krisztina-a-nagy-duett-utan-nyilatkozott-allapotarol-lehet-hogy-muteni-kell.htmlKeveházi Krisztina balettművésszel mostanában vasárnaponként, A Nagy Duett színpadán találkozhattak az emberek, a döntőbe azonban nem kerültek be Szabó Ádámmal. Domszky László, a Life.hu riportere kifaggatta a párost kiesésük után az érzéseikről, Keveházi Kriszta pedig az állapotáról is nyilatkozott, ugyanis lehet, hogy műteni kell a lábát! Elmondta, mik a lehetőségei. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs UFO-s videót osztott meg Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-sebestyen-balazs-ufo-s-videot-osztott-meg-facebook-oldalan.htmlUFO-észleléses videót tett közzé Sebestyén Balázs, és arról kérdezte követőit, hogy szerintük valódi.e a felvétel, ő ugyanis bedőlt neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.