Újabb műtétre készül a saját lábát megoperáló rokkantnyugdíjas férfi

Forrás: Shutterstock -
operáció zsírcsomó műtét Seres István rokkantnyugdíj vérrög rokkantnyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját lábából műtött ki vérrögöt Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas néhány évvel ezelőtt. Most azonban újabb problémája támadt, az orvosok egy zsírcsomót találtak a hasában, fontolgatja, hogy ezt a beavatkozást is saját kezébe veszi. 

A Fuhu.hu megkereste a nagyatádi rokkantnyugdíjas Seres Istvánt, aki néhány évvel ezelőtt saját magán hajtott végre egy igencsak komoly műtétet. Vérrögöt operált ki lábából, mert túl hosszúnak találta a várólistát.

Érdekes, hogy nem először csalódott az orvostudományban. Állítása szerint emberkísérletet hajtottak végre rajta. Kétévesen csontvelőgyulladást kapott. Azt mondja, hogy nem a gyulladt velőt operálták meg, hanem alsó lábszárának csontját cserélték ki. A műtét következtébe pedig egyik lába 37-es, másik pedig 43-as méretű. Morfiumos tapasszal éli túl a mindennapokat. Próbálta perelni a kórházat, miután hozzájutott a műtéti anyagához, ám nem járt sikerrel.

A nagyatádi nyugdíjas nem a kórházi körülményeket választotta Forrás: Shutterstock

Most pedig egy zsírmirigyet fedeztek fel a hasában az orvosok, ami szerintük veszélytelen, mindössze esztétikai hátrányai vannak. Seres István azonban nem így látja, úgy tervezi, hogy áttanulmányozza a szakirodalmat, majd a vérröghöz hasonlóan ezt is megműti.

Ezek az ételek okozzák a szellentést és a kellemetlen szagothttp://www.life.hu/drlife/20180529-ezek-az-etelek-okozzak-a-szellentest-es-a-kellemetlen-szagot.htmlA legtöbb ember kínosnak érzi a szellentést, azonban szembesülnünk kell vele, hogy ez egy természtes folyamat, ami minden embernél lejátszódik napi 5-15 alkalommal. De vajon, mi okozza? Dr. LifeThinkstockRémisztően sovány Tara Reid: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180529-remisztoen-sovany-tara-reid-foto.htmlTara Reid továbbra is sokkolóan vékony. Rajongóit ezúttal friss fotójával döbbentette meg. Dr. Life--Várkonyi Andrea nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180529-varkonyi-andrea-nagyon-beteg.htmlCsúnya betegséget kapott el Várkonyi Andrea: gégegyulladásban szenved. Dolgozni sem tudott, mert teljesen elment a hangja.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoElválaszthatatlan barátok lettek a Down-szindrómás babákhttp://www.life.hu/drlife/20180528-elvalaszthatatlan-baratok-lettek-a-down-szindromas-babak.htmlEgymásra talált két Down-szindrómás baba: a kétesztendős Cutler és Clara egyszerűen imádják egymást. Szüleik közös Instagram-oldalt is indítottak a számukra, ahol bárki figyelemmel követheti fejlődésüket. Dr. LifeOrigoKönnyeivel küszködve mesélt Miló Viki a bőrrákkal folytatott küzdelmérőlhttp://www.life.hu/drlife/20180528-konnyeivel-kuszkodve-meselt-milo-viki-a-borrakkal-folytatott-kuzdelmerol-joshi-bharat.htmlMiló Viki Joshi Bharatnak vallott arról, hogy 2009-ben bőrrákot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoCinthya Dictator pszichiátriai kezelésre szorult: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180528-cinthya-dictator-pszichiatriai-kezelesre-szorult-video.htmlCinthya Dictator videós blogban vallott arról, hogy 5 hónapja pszichiátriai kezelésen vett részt. A fotós az intézetben is készített felvételeket, ezeket is bemutatta.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.