Curtis vallomása: pszichológushoz jár a drogproblémái miatt

Forrás: Curtis/Instagram -
pszichológus drog Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis hatalmas sikereket ér el, de drogproblémái miatt csaknem mindent elveszített. Még idejében észbe kapott, most pszichológushoz jár, hogy kezelni tudja a gondjait. 

Curtis szakmai élete kétségkívül sikeres, ám majdnem romba dőlt az élete. Drogproblémákkal küzdött, de sikerült szembenéznie a gondjaival. Kapott egy nagy pofont, és Majka is helyretette.

Curtis drogproblémájáról nyilatkozott Forrás: Curtis/Instagram

Aki a telepen nőtt fel velem, az vagy börtönben van, vagy a föld alatt.

Caramel először nyilatkozott azóta, hogy kiderült, kislánya leukémiás: ilyen most az életükhttp://www.life.hu/drlife/20180531-caramel-eloszor-nyilatkozott-azota-hogy-kiderult-kislanya-leukemias-ilyen-most-az-eletuk.htmlCaramel először nyilatkozott azóta, hogy kislánya betegségét diagnosztizálták. A zenész elmondta, nem akar részleteket elárulni gyermeke állapotáról, hiszen ez egy hosszú folyamat, de hálás minden támogatásért. Dr. Life--Kiműtötték Tücsi bölcsességfogait: nagyon bedagadt az arcahttp://www.life.hu/drlife/20180531-kimutottek-tucsi-bolcsessegfogait-nagyon-bedagadt-az-arca.htmlTücsi nem csak akkor mutatja meg magát, amikor tökéletesen néz ki, feldagadt fejjel is posztol. Dr. LifeOrigo3 furcsa dolog, amit akkor tapasztalsz, ha várandós vagyhttp://www.life.hu/drlife/20180531-3-furcsa-dolog-amit-akkor-tapasztalsz-ha-varandos-vagy.htmlAz állapotos nők teste rengeteg változáson megy keresztül, persze ezeket nem lehet általánosítani, hiszen mindenki teste más. Vannak azonban néhány furcsa dolgok, amelyeket az várandós nők tapasztalhatnak. Dr. LifeOrigoPásztor Erzsinek le kellett mondani szerepeit, kezeléseken esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180531-pasztor-erzsinek-le-kellett-mondani-szerepeit-kezeleseken-esett-at.htmlLe kellett mondania színházi szerepeit Pásztor Erzsinek, gondjai akadtak ízületeivel, kezeléseken esett át. Mint mondta: a nyári pihenő után visszatér a színpadra, addig élvezi a nagymama szerepet. Dr. Life--Vallomás egy sztómazsákkal élő gyönyörű nővértőlhttp://www.life.hu/drlife/20180530-vallomas-egy-sztomazsakkal-elo-gyonyoru-novertol-ibs.htmlEgy sztómazsákkal élő fiatal svéd nővér küzd azért, hogy végre leszámoljon sorstársai megbélyegzésével. Dr. LifeOrigoÚjabb műtétre készül a saját lábát megoperáló rokkantnyugdíjas férfihttp://www.life.hu/drlife/20180530-ujabb-mutetre-keszul-a-sajat-labat-megoperalo-rokkantnyugdijas-ferfi.htmlSaját lábából műtött ki vérrögöt Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas néhány évvel ezelőtt. Most azonban újabb problémája támadt, az orvosok egy zsírcsomót találtak a hasában, fontolgatja, hogy ezt a beavatkozást is saját kezébe veszi. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.