Pásztor Erzsinek le kellett mondani szerepeit, kezeléseken esett át

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség Pásztor Erzsébet színház színészet ízület Pásztor Erzsi kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le kellett mondania színházi szerepeit Pásztor Erzsinek, gondjai akadtak ízületeivel, kezeléseken esett át. Mint mondta: a nyári pihenő után visszatér a színpadra, addig élvezi a nagymama szerepet. 

"Gondjaim voltak az ízületeimmel és a kezelés mellékhatásai csak még gyengébbé tettek. Kisebb szerepeimet, a futó előadásaimat így is vállalni tudtam, de egy próbafolyamatot már nem" - mesélte a Story magazinnak Pásztor Erzsi, aki a Turay Ida Színház Szellem a spájzban című darabjában játszott volna, ám karaktere három órán keresztül van a színpadon, amit a jelen körülmények között nem tudott vállalni.

Pászor Erzsi nyáron még pihen, de visszatér a színpadra Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő azt mondja, a kezelés eléggé megviselte, de egyre jobban érzi magát. Itthon van vele az unokája, Giulia Olaszországból. "Nagyon szeretjük egymást, mindenhova együtt megyünk, igyekszünk kihasználni minden pillanatot" - fogalmazott Pásztor Erzsi, akinek jól esik a nézők aggódása és szeretete. Megnyugtatja őket: látják még a színpadon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.