sorozatsztár betegség Barátok közt Solti Ádám RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbetegedett a Barátok közt sztárja, Solti Ádám, aki annyit dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy teljesen kimerült.

Menyasszonya, Bernadett ápolja a Barátok közt sztárját, Solti Ádámot. A színész a közösségi oldalán közölte rajongóival, hogy a rengeteg munka teljesen legyengítette és nagyon fáradtan, torokfájással ébredt.

Ma reggel iszonyú fáradtan, torokfájósan ébredtem. Most kezdett kijönni rajtam az elmúlt hetek, hónapok megterhelő napjai. Két új darab premiere, az azt megelőző próbaidőszakok, közben a már meglévő darabok előadásai esténként, napközben - majdnem minden nap - forgatások, a Hófehérke musicallel pedig járjuk az országot. Mind hangilag, mind fizikailag megterhelt, hogy hónapok óta nincs egy napom, amikor otthon pihenhetek" – árulta el a színész, aki hozzátette, hogy azért nem bánja, hogy ennyi dolga van, munka nélkül nem is tudna meglenni.

Meghan Markle exférje, Trevor Engelson eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-meghan-markle-exferje-trevor-engelson-eljegyezte-baratnojet.htmlMeghan Markle exférje a királyi esküvő után két héttel eljegyezte barátnőjét: évek óta egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Pintér Tibor házasként beleszeretett tanítványábahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-pinter-tibor-hazaskent-beleszeretett-tanitvanyaba.htmlPintér Tibor Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda Nők! című műsorban, itt vallott legnagyobb szerelmi drámájáról: házasként beleszeretett tanítványába TV + SztárokOrigoBochkor Gábor kiakadt: beszólt neki egy hallgatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-bochkor-gabornak-kiakadt-beszolt-neki-egy-hallgato.htmlEgy hallgató beszólt Bochkor Gábornak a Music FM reggeli műsorában, mondván, jól hallható, hogy a műsorvezető néha csámcsogva eszik adás közben. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszakapta Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-visszakapta-facebook-oldalat.htmlHosszú Katinka eltűnt Facebookról azután, hogy bejelentette, Shane-nel végleg elválnak útjaik. Most azonban visszatárt a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-novenyi-norbertet-bortonbuntetesre-iteltek.htmlÉvek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet. TV + Sztárok--Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Nánási Pál kamerája előtt vetkőztek le: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nanasi-pal-kameraja-elott-vetkoztek-le-fotok.htmlNánási Pál kérésére ledobták a textilt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.