Šarközi Riccónak sikerült felállni a tolószékből, duópartnere támogatja

X-Faktor kerekesszék baleset Ricco és Claudia tolószék gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor duója, Ricco és Claudia új lemezre készülnek, de nem ez az egyetlen örömhír velük kapcsolatban. A kerekesszékes Riccónak ugyanis sikerült felállni. 

Még 2009-ben bénult le az X-faktor sztárja, Ricco, aki duópartnerével, Claudiával szerepelt a show-ban. Nemrégiben Szegeden rehabilitálódott, tornázás közben pedig már csak egy kézzel fogja a járókeretet.

A Borsnak az énekes duópartneré, Claudiát is sikerült megszólaltatnia. "Hála istennek végtelen akaraterővel rendelkezik, úgyhogy semmire sem kell kényszeríteni. Én csak a lelki felépülésében tudok segíteni, mert tornáznia és akarnia neki kell. Nem mondom, hogy könnyű ez a helyzet, mert vannak pillanatok, szituációk, amikor tényleg nagyon nehéz, de szerintem akinek oka lehetne a panaszra az Ricco, és nem én" - mondta a lapnak Claudia. Elárulta azt is, hogy új lemezen dolgoznak, mostanában pedig több magyarországi fellépésük is volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.