Dzsudzsák Balázs csúnyán megsérült: akár törés is lehet

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira -
törés sérülés Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs megsérült a Fehéroroszország elleni mérkőzésen, csak mankóval tudta elhagyni a stadiont. Komoly baja is lehet. 

Dzsudzsák Balázs megsérült a szerdai Fehéroroszország elleni mérkőzésen. A focista csak mankóval tudta elhagyni a stadiont. Sajnos pontosat egyelőre nem tudni az állapotáról, csütörtök délután lesz eredménye a viszgálatoknak, de válogatott csapatorvosa szerint az olyan rugás, amit Dzsudzsák kapott, még törést is tud okozni.

Dzsudzsák csúnyán megsérült, de még nem tudni, mekkora a baj Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

"Dzsudzsák Balázs a szerda esti mérkőzésen rúgást kapott a bal lábára, ami elég komoly fájdalmat, de akár még törést is tud okozni. Pontos diagnózisról azonban leghamarabb a csütörtök délutáni órákban tudunk majd tájékoztatást adni, miután a részletes vizsgálatok eredményei is rendelkezésünkre állnak" - mondta az mlsz.hu-nak dr. Szilas Ádám.

Három tipp inkontinencia ellenhttp://www.life.hu/drlife/20180508-hazi-praktikak-tippek-inkontinencia-ellen.htmlBárkivel előfordulhat, hogy vizelet-visszatartási problémával küzd, legyen szó fiatalokról, idősekről, férfiakról vagy nőkről. Ez a probléma lehet időszakos vagy krónikus, de szerencsére van néhány tippünk arra, hogyan védekezhetsz ellene. Dr. LifeOrigoŠarközi Riccónak sikerült felállni a tolószékből, duópartnere támogatjahttp://www.life.hu/drlife/20180606--arkozi-ricconak-sikerult-felallni-a-toloszekbol-duopartnere-tamogatja.htmlAz X-Faktor duója, Ricco és Claudia új lemezre készülnek, de nem ez az egyetlen örömhír velük kapcsolatban. A kerekesszékes Riccónak ugyanis sikerült felállni. Dr. LifeOrigoTápai Szabina várandósan ment HIV-szűrésrehttp://www.life.hu/drlife/20180606-tapai-szabina-varandosan-ment-hiv-szuresre.htmlTápai Szabina kismamaként is elment HIV-szűrésre, mert nagyon fontosnak tartja saját maga és születendő gyermeke egészségét. Dr. Life--Bepisilős szelfit osztott meg egy lány, betegségére akarta felhívni a figyelmethttp://www.life.hu/drlife/20180606-bepisilos-szelfit-osztott-meg-egy-lany-betegsegere-akarta-felhivni-a-figyelmet.htmlEjtőernyőzés közben sérült meg a gerince, Emma Carey-nek, már tud járni, felépült, azonban nem teljesen tért vissza élete a régi kerékvágásba. Súlyos inkontinenciával küzd, erről pedig fotót is készített, amit Instagram-oldalára töltött fel. Dr. Life-- Lebénult Paudits Béla jobb oldala, beszélni sem tudhttp://www.life.hu/drlife/20180606--lebenult-paudits-bela-jobb-oldala-beszelni-sem-tud-a-stroke-miatt.htmlAhogy megírtuk,Paudits Béla stroke-ot kapott. A Blikk most részleteket tudott meg a színész állapotáról. Dr. Life--Teljesen kimerült a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/drlife/20180605-teljesen-kimerult-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlMegbetegedett a Barátok közt sztárja, Solti Ádám, aki annyit dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy teljesen kimerült. Dr. LifeRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.