Tóth Andi megvágta magát a borotvával: nagyon vérzett

vér vágás borotva Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsétlenül járt az énekesnő, erről pedig fotót is posztolt. Szőrteleníteni szerette volna lábát, de sajnos a borotva másként gondolta: csúnyán megvágta magát, minden csupa vér lett.

Úgy tűnik, ha szőrtelenítésre kerül a sor, Tóth Andi a borotválást részesíti előnyben, eddig legalábbis így volt. Nem biztos, hogy ezek után is ragaszkodik majd a megszokásokhoz, ugyanis a legutóbbi szőrtelenítési próbálkozása nem sült el túl jól. Az énekesnő a lábát szerette volna simává varázsolni, ehelyett azonban csúnyán elvágta magát. Instagram-sztorijában a követőinek is megmutatta, hogy sérülés érte: teljesen véres vécépapírt tett közzé.

Tóth Andi megvágta magát a borotvával Forrás: Insatgram/Tóth Andi
Life Ball, Bécs: exkluzív interjú az Alcazarralhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-life-ball-becs-exkluziv-interju-az-alcazarral.htmlSvédország egyik legsikeresebb együttese, az Alcazar 2001 és 2004 között több mint 12 millió lemezt értékesített a világon. Talán nincs is olyan, aki ne ismerné leghíresebb slágerüket, a "Crying at the Discoteque"-et. Bár 2011-ban feloszlottak, két évvel később újra összeálltak. A bécsi Life Ballon exkluzív interjút adtak a Life.hu riporterének és elárulták, hogy ugyan többen is kiléptek a csapatból, mások pedig csatlakoztak hozzájuk, a mai napig nagyon összetartóak. TV + Sztárok--Megvan Meghan Markle hasonmása: Erica Lauren plus size modell azhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-megvan-meghan-markle-hasonmasa-erica-lauren-plus-size-modell-az.htmlMegtalálták Meghan Markle hasonmását, aki ráadásul egy plus size modell. Ugyan az alkatuk különbözik, de arcvonásaik egyezősége döbbenetes. TV + Sztárok--Összeházasodott Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-osszehazasodott-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvo.htmlA hírek szerint Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám polgári szertartás keretén belül, szűk családi körben hivatalosan is összeházasodott. TV + Sztárok--Feczesin Róbert és Kelemen Henrietta egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-feczesin-robert-es-kelemen-henrietta-egy-par-dukai-regina-ex.htmlÚj párja van Dukai Regina exének: Feczesin Róbertre a 2014-es szépségkirálynő, Kelemen Heni személyben talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Élő adásban békült ki Vujity Tvrtko és Ambrus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180607-elo-adasban-bekult-ki-vujity-tvrtko-es-ambrus-attila-atv.htmlNincs többé harag köztük: a nyilvánosság előtt békül ki egymással Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. TV + Sztárok--Jolly fel akarja jelenteni Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180607-jolly-fel-akarja-jelenteni-majkat.htmlMajka, Curtis és Jolly között nagyon eldurvult a vita a közösségi oldalon. Minden azzal kezdődött, hogy a mulatós sztár kifejezte véleményét a rapper új slágerérő, melyre először Curtis, majd Majka reagált. Jolly feljelentést fontolgat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.