Rettegett a ráktól, levetette melleit a 24 éves lány

Forrás: Facebook/Esther Taylor -
mell műtét masztektómia rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilencen kaptak rákos megbetegedést az angol Esther Taylor családjában, így életreszóló döntést hozott. Levetette melleit, hogy kitrükközze a gyilkos kórt. Már a méheltávolítást is fontolgatja.

Nem akarta, hogy kilenc másik családtagja után ő is rákos legyen, így levetette melleit a 24 éves Esther Taylor. Azt mondja, sokan úgy gondolták, hogy túl fiatal egy ilyen lépéshez, ám úgy érzi, hogy így sokkal optimistábban fordulhat egy egészséges jövő felé.

Esther Taylor megelőzésből vetette le melleit Forrás: Facebook/Esther Taylor

A Mirror cikke szerint így ő a második legfiatalabb, aki ilyen lépésre szánta el magát. Esther számos családtagja csatáját nézte végig a gyilkos kórral, most a méheltávolítást is fontolgatja. A lány szerint fájdalmas döntést hozott meg, még mindig nem ismer saját testére, de úgy érzi, megérte. A műtét kilenc óráig tartott.

Másokat motivál a kezek nélkül és csökevényes lábakkal született szépség bloggerhttp://www.life.hu/drlife/20180611-masokat-motival-a-kezek-nelkul-es-csokevenyes-labakkal-szuletett-szepseg-blogger.htmlA 24 éves Sinikiwe Kademaunga karok és lábak nélkül született. Igyekszik minél önállóbb életet élni, sminkjét és frizuráját is maga készíti, országszerte tart motivációs előadásokat. Dr. Life--Komoly motorbalesetet szenvedett Gór Nagy Mária férje, Gulyás Buda: Oroszlán Szonja mentette meghttp://www.life.hu/drlife/20180611-komoly-motorbalesetet-szenvedett-gor-nagy-maria-ferje-gulyas-buda.htmlOroszlán Szonjának köszönheti életét az ismert rendező, Gulyás Buda. Gór Nagy Mária férje egy forgatásról motorral tartott hazafelé, de balesetet szenvedett. Eszméletlenül fekve, az út közepén talált rá a színésznő.Dr. LifeThinkstockKözleményt adott ki a Buckingham-palota: megoperálták II. Erzsébetethttp://www.life.hu/drlife/20180609-kozlemenyt-adott-ki-a-buckinghampalota-megoperaltak-ii-erzsebetet.htmlMegoperálták II. Erzsébet brit királynő szemét. Az uralkodót szürkehályoggal kezelték, a palota közleménye szerint a műtét sikeres volt a Buckingham-palota közlése szerint. Dr. Life--Pokorny Lia kis híján megnémulthttp://www.life.hu/drlife/20180608-pokorny-lia-kis-hijan-megnemult-betegseg.htmlNehéz időszakon van túl Pokorny Lia: a szép színésznő hangszálgyulladása miatt több fellépését is lemondta. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – OrigoDzsudzsák Balázs megmutatta sérülését: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180608-dzsudzsak-balazs-megmutatta-seruleset-foto.htmlA napokban egy válogatott mérkőzésen sérült meg csúnyán Dzsudzsák Balázs, akinek nem jött jól most ez a baleset, ugyanis jelenleg csapatot keres az őszi szezontól.Dr. Life--Pszichiátriára kerülhet Kanye Westhttp://www.life.hu/drlife/20180607-pszichiatriara-kerulhet-kanye-west-kim-kardashian.htmlKanye West visszakerülhet a pszichiátriára: a rappernek állítólag a felesége adott ultimátumot. Kim Kardashian szerint férjének mindenképp kezeltetnie kellene magát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.