Boros Lajosnak még a héten megműtik a szívét

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
műtét szívműtét életmentő műtét életmentő Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már többször elhalasztották Boros Lajos szívműtétét, azonban most orvosai úgy döntöttek, hogy még a héten megműtik. A rádiós szívbillentyű-elégtelenségben szenved. 

Szívbillentyű-elégtelenségben szenved Boros Lajos, akinek a héten megműtik a szívét. Már többször elhalasztották a műtet, ám most biztos az időpont, a rádiós már be is pakolta a kórházi táskáját.

Boros Lajos szívét megműtik "Forrás: Facebook - Boros Lajos "

"Amikor felnyitják a mellkasomat és a szívemet, akkor látják meg, hogy elég-e a kisebb műtét, vagy komolyabb operációra lesz szükség. Az biztos, hogy életmentés fog folyni a műtőasztalon. Persze van bennem félsz, hiszen leállítják majd a ketyegőmet, és addig egy műszív dolgozik helyette" - mondta Boros Lajos a Ripostnak.

"Nem vagyok már fiatal, ki tudja, mit találnak még odabent... Persze, tudom, hogy jó kezekben leszek, de mi van, ha fel sem ébredek? Igaz, arról már úgysem fogok tudni" - tette hozzá a legendás rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.