Megerőszakolták, 12 személyisége lett az amerikai lánynak

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
személyiség betegség trauma disszociatív személyiségzavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naplók segítségével igyekszik megérteni és "rendben tartani" 12 személyiségét a disszociatív személyiségzavarral küzdő lány. Megerőszakolták, öngyilkos akart lenni, ma vőlegénye segíti. 

A most 23 éves Lauren Stottot 17 éves korában erőszakolták meg, majd öngyilkosságot kísérelt meg, 2017-ben pedig disszociatív személyiségzavart állapítottak meg nála.

A Dailymail cikke szerint a lánynak 12 énje van, akik a legkülönfélébb személyiségek. Az orvosok leszögezik, hogy ez a betegség nem egyenlő a skizofréniával, a disszociatív személyiségzavar traumák hatására jön létre.

Naplókat ír, hogy követni tudja a változásokat Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Az Acworth-ben, Georgiában élő lányt nemcsak terapeutája, hanem vőlegénye is segíti. Lauren azt mondja, hogy a 12 személyiség mindig fecseg, ez pedig zenész vőlegényét, Alex Wellst is próbára teszi. A lány naplókat ír, hogy vissza tudjon emlékezni arra, miket mond és miket érez a 12 különböző személyiség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.