Fogamzásgátló miatt vesztette el fogait a fiatal modell

modell fogamzásgátló spirál fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elle Jansen hiába álmodozott modellkarrierről, a fogamzásgátló spirál mellékhatásaként tönkrementek fogai és emiatt kénytelen volt lemondani vágyairól.

A 24 éves Elle Jensen az átlagos fiatalok életét élte, amikor úgy döntött, tabletták helyett a spirált választja fogamzásgátló módszerként. Egy idő után azonban észrevette, hogy fogai rohamos mértékben elkezdtek romlani. Nem értette, miért történik ez vele, orvosról orvosra járt, mire kiderült, hogy a spirál durva mellékhatásának köszönhető.

Kezdetben csak begyulladt az ínye, majd fogai között méretes rések alakultak ki és a fogak állapota is egyre csak romlott. Orvosai nem sok jóval kecsegtették, azt mondták neki, hiába vetette ki a spirált, fogain már nem lehet segíteni, 30-35 éves korára valószínűleg mindegyiket elveszíti. A lány emiatt modellkarrierjéről is kénytelen volt lemondani – írja a The Sun.

Elle fotóit ide kattintvanézheted meg!

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.