Koós János elesett a kertjében, maradandó sérülést szenvedett

Koós János vitorlázás orvos ficam esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem örült Koós János annak a hírnek, amit orvosaitól kapott. Még tavaly januárban esett el a kertjében, kificamodott a válla, ám a rehabilitáció után sem tudja felemelni karját. Így a vitorlázásról is le kell mondania. 

"Ahogy az orvos elkezdte óvatosan nyomkodni, azt hittem, ott maradok, úgy fájt. Rögtön elküldött röntgenre, ott derült ki, hogy nem csak simán megütődött a vállam, hanem csúnyán ki is ficamodott. Olyannyira, hogy műteni is kellett. S bár az operáció jól sikerült, sokáig voltak még komoly fájdalmaim. Aztán hónapokig jártam gyógytornára, szépen haladtunk a rehabilitációval, egyre jobban tudtam használni a kezem" - idézte fel a tavaly januári baleset emlékeit Koós János a Rispotnak.

Koós János rossz hírt kapott orvosaitól Forrás: MTI/Kollányi Péter

Járt rehabilitációra, ám a végén sem tudta felemelni a karját, csak hasmagasságig. Az orvosok elmondták neki, hogy ezen már nem lehet segíteni, így legkedvesebb hobbijáról, a vitorlázásról is le kelll mondania.

"Amikor meghalt Bajor Imi barátom, először nem akartam többet vitorlázni, mert sokszor mentünk a hajómmal együtt. De aztán rájöttem, hogy éppen az tesz jót, ha vízre teszem a vitorlást. A kezem miatt tavaly nyáron összesen kétszer voltam kint, akkor is a lányomékkal. Réka szerencsére gyermekkora óta jött velünk, meg is tanulta, mit kell tennie a hajón, le is vizsgázott. Így már nem ugyanaz, ha nem én irányítom! Arról nem beszélve, hogy szeretek focizni, de már azt sem merem" - mondta Koós János.

Főeret vágott az orvos a baba körülmetélésénél, vérben úszott a kicsi (18+)http://www.life.hu/drlife/20180618-foeret-vagott-az-orvos-a-baba-korulmetelesenel-verben-uszott-a-kicsi-18.htmlNem akart hinni a szemének az az édesanya, aki körülmetéltette kisfiát. Ám amikor hazaértek, a pici pelenkája vérbe úszott. Az orvos hibázott, másik kórházban látták el a kisfiút, akinél nem tudni, hogy lesz-e felnőttkorára valamilyen hátránya a műhibából. Dr. Life--Fogamzásgátló miatt vesztette el fogait a fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20180618-fogamzasgatlo-spiral-miatt-vesztette-el-fogait-a-fiatal-modell.htmlElle Jansen hiába álmodozott modellkarrierről, a fogamzásgátló spirál mellékhatásaként tönkrementek fogai és emiatt kénytelen volt lemondani vágyairól. Dr. Life--Másodjára is legyőzte a rákot Hardi Richárd, a Fradi jégorongozójahttp://www.life.hu/drlife/20180618-masodjara-is-legyozte-a-rakot-hardi-richard-a-fradi-jegorongozoja.htmlHardi Richárd kemény küzdelem után tér vissza a Fradi jégkorongosai közé: másodjára is legyőzte a rákot. Dr. Life--Megint baj van: ezért nem műthető Boros Lajos szívehttp://www.life.hu/drlife/20180618-nagy-a-baj-ezert-nem-mutheto-boros-lajos-szive.htmlBoros Lajos hónapok óta vár a gyógyulásra, ehhez azonban meg kellene műteni a szívét. Az operációt pedig egy újabb egészségi probléma miatt ismét el kell halasztani - írja a Blikk. Dr. LifeOrigoEldeformálódtak Allegra Cole saját maga nagyobbította mellei: nem akar kisebbethttp://www.life.hu/drlife/20180617-eldeformalodtak-allegra-cole-sajat-maga-nagyobbitotta-mellei-nem-akar-kisebbet.htmlTöbb műtéten is átesett a 44 éves Allegra Cole, de nem volt elégedett azzal a mérettel, amit az orvosok behelyeztek, így saját magának kezdte el tölteni a melleit. Ahogy növelte a méretet, úgy deformálódtak el a keblei. Most szeretné, ha az orvosok rend behoznák, de nem akar kisebbítést. Dr. LifeOrigoRubint Rékának foltot találtak a tüdején egy röntgen során: nagyon megijedtekhttp://www.life.hu/drlife/20180617-rubint-rekanak-foltot-talltak-a-tudejen-egy-rontgen-soran.htmlRubint Réka 10 évvel ezelőtti kálváriájáról Norbi beszélt az ATV-ben. Elárulta, egy tüdőgyulladás miatt vizsgálták ki Rékát, amikor foltot találtak a tüdején. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.