Yvonne Dederick rosszul lett az éjjel, mentőt hívtak hozzá

mentő kutya Yvonne Dederick orvos rosszullét görcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű görcsök gyötörték hajnali 4 órakor a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Yvonne Dedericket. Mentőt kellett hozzá hívni.

Kiskutyái vigyáztak Yvonne Dederickre, amíg barátnője hajnalban mentőt hívtott hozzá. Szörnyű görcsök gyötörték, orvosra volt szüksége.

"Hajnali 4 borzasztó görcsök... és az én kiskutyáim mellettem voltak végig, amíg a drága Barátnőm nem jött át és hívta a mentőt . Sajnos egy amerikai család magyarul nem éppen tud a legjobban intézkedni ilyenkor, én meg beszélni sem tudtam. Köszönöm drága Bea, hogy megmentettél! Köszönöm a nagyon kedves dokiknak akik végül jöttek és segítettek! És köszönet a kis kutyáimnak, akik egész nap velem vannak, mellettem fekszenek és vigyáznak rám" - írta Instagram-bejegyzésésben Yvonne Dederick.

Gátizomtorna nem csak férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20180509-gatizomtorna-ferfiak-szamara-de-nok-is-vegezhetik.htmlAz intim tájékon megtalálható izmokkal való foglalkozás minden szempontból meghálálja magát: akkor is, ha éppen egy műtét után lábadozol, akkor is, ha inkontinenciával küzdesz, vagy ha prosztata-, végbél- vagy hímvesszőproblémáid vannak. Sőt! Ha nincsen semmi bajod, de mégis rendszeresen megdolgoztatod az altest izmait, még a szexuális életed is jobbá válik! Elmondjuk, hogyan csináld! Dr. LifeOrigoVajna Timi nem bírja már a hormonkezelést: a májával vannak gondokhttp://www.life.hu/drlife/20180620-vajna-timi-nem-birja-mar-a-hormonkezelest-a-majaval-vannak-gondok.htmlVajna Timi idén babát szeretne, és mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Hormonkezeléseket kap már egy ideje, amiktől nagyon szenved: felpuffad a hasa, és már a mája sem bírja a sok injekciót. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari rosszul lett, de így is nyilvánosság elé állt http://www.life.hu/drlife/20180619-torocsik-mari-rosszul-lett-de-igy-is-nyilvanossag-ele-allt.htmlTörőcsik Mari vasárnap vett részt a tiszteletére rendezett ünnepségen Velemen, ám csupán néhány perccel az esemény előtt rosszul lett a művésznő, de így is részt vett a rendezvényen. Dr. Life--Koós János elesett a kertjében, maradandó sérülést szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20180619-koos-janos-elesett-a-kertjeben-maradando-serulest-szenvedett.htmlNem örült Koós János annak a hírnek, amit orvosaitól kapott. Még tavaly januárban esett el a kertjében, kificamodott a válla, ám a rehabilitáció után sem tudja felemelni karját. Így a vitorlázásról is le kell mondania. Dr. LifeOrigoFőeret vágott az orvos a baba körülmetélésénél, vérben úszott a kicsi (18+)http://www.life.hu/drlife/20180618-foeret-vagott-az-orvos-a-baba-korulmetelesenel-verben-uszott-a-kicsi-18.htmlNem akart hinni a szemének az az édesanya, aki körülmetéltette kisfiát. Ám amikor hazaértek, a pici pelenkája vérbe úszott. Az orvos hibázott, másik kórházban látták el a kisfiút, akinél nem tudni, hogy lesz-e felnőttkorára valamilyen hátránya a műhibából. Dr. Life--Fogamzásgátló miatt vesztette el fogait a fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20180618-fogamzasgatlo-spiral-miatt-vesztette-el-fogait-a-fiatal-modell.htmlElle Jansen hiába álmodozott modellkarrierről, a fogamzásgátló spirál mellékhatásaként tönkrementek fogai és emiatt kénytelen volt lemondani vágyairól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.