Kern András nehezen éli meg az öregedést, depressziójáról beszélt

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
depresszió gyomorvérzés alkohol Kern András dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kern András már nem dohányzik, az alkoholról is lemondott a gyomorvérzés miatt. Nehezen éli meg az öregedést, őszintén beszélt depressziójáról.

"Kicsit rosszkedvűbb lettem. Bár a rosszkedvre való hajlam az egész életemet végigkísérte. Anyámtól örököltem a depressziómat. Egyik évben jó kedvem van, a másikban már kevésbé. A hetventől most kissé depressziós lettem, de remélem, a hetvenegytől majd örömtáncot járok" - mondta Kern Adnrás. A Star magazinnak adott interjúját a Blikk szemlézte.

A Jászai Mari-díjas színésznek a gyomorvézés következtében le kellett mondani az alkoholról, a dohányzásról és a kávéról is. Naponta már csak egy feketét iszik, pedig korábban 4-5 is elfogyott. Antidepresszánst szed, mint mondta: nem sokat ér.

Kern Anrás reméli, hogy a 71. születésnapján már boldogabb lesz Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Azt mondták az orvosok, ha nem teszem le sürgősen az italt, a cigit és a kávét, meghalok. Bevérzett a gyomrom, megijedtem. Elhittem, amit mondtak. Szörnyű volt! Alul-felül fekete, alvadt vér jött ki belőlem, azonnal kórházba szállítottak. Tanakodtak egy kicsit, hogy vajon meghalok-e, vagy sem, végül egy hét múlva kiengedtek. Életben maradtam, most hetvenéves vagyok, élek és virulok! De maradjunk inkább annyiban, hogy élek" - mondta Kern.

Berki Krisztiánnak sérvműtétje volt: 6 háló van a hasfalábanhttp://www.life.hu/drlife/20180621-berki-krisztiannak-servmutetje-volt-6-halo-van-a-hasfalaban.htmlBerki Krisztián felnőttkorában szenvedett köldöksérvtől, de megcsináltatta: 6 háló van beépítve a hasfalába. Dr. LifeOrigoIntravénásan táplálják Orbán Józsithttp://www.life.hu/drlife/20180621-intravenasan-taplaljak-orban-jozsit-a-korhazban.htmlAhogy már megírtuk, ismét kórházban van Orbán József, a 100 Folk Celsius zenekar zenésze. Bár testéből a daganatok eltűntek, depressziós lett, olyannyira, hogy enni sem eszik. Dr. LifeOrigoEgészségmegőrzés és kényeztetés: a férfiak erre voksolnakhttp://www.life.hu/drlife/20180619-luxuskenyeztetes-es-egeszsegmegorzes-a-wellnesshotelekben-ferfiak-szamara.htmlEgy wellnesshétvége nem az urizálás, sokkal inkább az egészségmegőrzés és a stressz megelőzésére jótékonyan ható kikapcsolódási forma. Éppen ezért természetessé vált, hogy a férfiak számára is ugyanolyan fontos lehet egy néhány napos testi-lelki kényeztetés, mint ahogyan azt a nők esetében gondoljuk. Dr. LifeOrigoSellővé vált a súlyos gerincferdüléssel küzdő lányhttp://www.life.hu/drlife/20180620-sellove-valt-a-sulyos-gerincferdulessel-kuzdo-lany.html75 fokos görbület volna a sussexi Rhianna Clavering gerincében. Amikor már a tüdejének épségét is veszélyeztette, az orvosok meglepő eljárást alkalmaztak. Dr. Life--Dukai Regina szíve rendetlenkedikhttp://www.life.hu/drlife/20180620-dukai-regina-szive-rendetlenkedik-orvos.htmlDukai Regina orvosnál járt, majd a szívéről tett közzé ultrahangfotót a közösségi oldalán. Dr. Life--Yvonne Dederick rosszul lett az éjjel, mentőt hívtak hozzáhttp://www.life.hu/drlife/20180620-yvonne-dederick-rosszul-lett-az-ejjel-mentot-hivtak-hozza.htmlSzörnyű görcsök gyötörték hajnali 4 órakor a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Yvonne Dedericket. Mentőt kellett hozzá hívni. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.