Mentő vitte el premier előtt a Magyar Színház színészét, Schruff Milánt

2018.06.22. 07:21

A rendező állt be helyettesíteni a Belvárosi Színház Mojo című darabjának premier előtti előadásán szerda este. A komédia egyik főszereplője, Schruff Milán a főpróbán rosszul lett, elvitte a mentő.A darab permier előtti előadásán szerdán, a produkciós iroda vezetője, Orlai Tibor állt ki a közönség elé, hogy elmondja, az egyik főszereplő, Schruff Milán állapota bizonytalan, nem tud színpadra állni.

"Sajnálatos módon a darab egyik főszereplője, Schruff Milán kedden, a főpróbán rosszul lett, és a mentő vitte el. Ételmérgezést kapott, állapota stabil, de bizonytalan még, visszatér-e a premierre. Helyére a darab rendezője, Göttinger Pál ugrik be" - idézi a Blikk a Orlait. Göttinger profin vette át a szerepet, mintha csak hónapokon keresztül készült volna erre. Schruff Milán csütörtökön már színpadra tudott állni, de azért még érezte a komoly gyororrontás nyomait.

"Még nem vagyok száz százalékos, de este már én játszom. Minden rendben ment, de azért be kellett osztanom az energiáimat" - nyilatkozta a színész.

Kapcsolódó cikkek
Egészségmegőrzés és kényeztetés: a férfiak erre voksolnak

Egy wellnesshétvége nem az urizálás, sokkal inkább az egészségmegőrzés és a stressz megelőzésére jótékonyan ható kikapcsolódási forma. Éppen ezért természetessé vált, hogy a férfiak számára is ugyanolyan fontos lehet egy néhány napos testi-lelki kényeztetés, mint ahogyan azt a nők esetében gondoljuk.

Yvonne Dederick rosszul lett az éjjel, mentőt hívtak hozzá

Szörnyű görcsök gyötörték hajnali 4 órakor a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Yvonne Dedericket. Mentőt kellett hozzá hívni.

mentőpremiergyomorrontásSchruff MilánMagyar Színház