Demjén Rózsi egészségi állapotáról nyilatkozott

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Demjén Ferenc Demjén Rózsi egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc nagyon ráijesztett a rajongókra, ugyanis közzétett egy fotót, amelyen botra támaszkodik. A követői egyből azt hitték, visszatért régi lábproblémája, most a zenész tiszta vizet öntött a pohárba.

Demjén Rózsi nagyon megijesztette a rajongókat, ugyanis Facebook-oldalára egy olyan fotót posztolt, melyen egy botra támaszkodik. Mindenki megrémült, hiszen korábban a zenésznek volt a lábával problémája: évekkel ezelőtt egy sebfertőzés miatt műteni kellett. Demjén Ferenc azonban megnyugtatta a rajongókat.

Demjén Ferenc megnyugtatta rajongóit Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Semmi bajom, amit a fotón látnak, az egy kirándulóbot, és túrázóktól kaptam. A környékünkön sok a turista, megajándékoztak vele" - árulta el a Borsnak. Hozzétette, a cukrbetegségével is remekül együtt tud élni, ugyan korábban emiatt amputálták egyik lábujját. "Teljesen jók az értékeim, sőt jobbak, mint valaha. Az orvos azt mondja, most épp alacsony a vércukorszintem. 2-es típusú diabéteszem van, ami jól kezelhető. Azt eszem, amit csak akarok. Egyedül az édességgel kell vigyáznom, egyébként bármit ehetek" - mndta a művész.

Árthat-e a sok ultrahang a magzatnak?http://www.life.hu/drlife/20180626-arthate-a-sok-ultrahang-a-magzatnak-egy-szakorvost-kerdeztunk-errol.htmlAz előírások szerint Magyarországon három alkalommal, az első, a második és a harmadik trimeszterben kötelező ultrahang-vizsgálaton részt venni a kismamának. Hogy ez árt-e bármilyen módon a kisbabának? Ennek jártunk most utána. Dr. LifeOrigoFertőzést kapott nyaralásán, amibe csaknem belehalt a fiatal ausztrál lányhttp://www.life.hu/drlife/20180626-fertozest-kapott-nyaralasan-amibe-csaknem-belehalt-egy-fiatal-ausztral-lany.htmlCsaknem rémálommá vált Holly Kirk nyaralása, a fiatal banki dolgozónak ugyanis hazatérése után életmentő vesetranszplantáción kellett átesnie egy fertőzés miatt. Dr. Life--Ambrus Attilának elkopott a csípője a börtönben: protézist kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180626-ambrus-attilanak-elkopott-a-csipoje-a-bortonben-csipoprotezist-kapott.htmlAmbrus Attila a börtönévek előtt nagyon sokat sportolt, így a rács mögött is próbálta megtartani erőnlétét. A sok mozgás azonban hátrányára is vált: teljesen elkopott a csípője, így protézist kapott. Dr. Life--Közös szíven osztoznak a hondurasi sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20180624-kozos-sziven-osztoznak-a-hondurasi-sziami-ikrek-szetvalasztas.htmlEgy hondurasi nő abban reménykedik, hogy külföldi orvosok elvállalják a szétválasztását sziámi ikreinek, akik egy szíven és májon osztoznak. Dr. LifeOrigoVégleg eldobta a borotvát a szakállas nőhttp://www.life.hu/drlife/20180624-vegleg-eldobta-a-borotvat-a-szakallas-no-pcos.htmlNem használ borotvát az az amerikai lány, akinek egy betegség miatt szőrösödik az arca. Dr. Life--Mentő vitte el premier előtt a Magyar Színház színészét, Schruff Milánthttp://www.life.hu/drlife/20180622-mento-vitte-el-premier-elott-a-magyar-szinhaz-szineszet-schruff-milant.htmlA rendező állt be helyettesíteni a Belvárosi Színház Mojo című darabjának premier előtti előadásán szerda este. A komédia egyik főszereplője, Schruff Milán a főpróbán rosszul lett, elvitte a mentő. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.