Összeszedtük a legviccesebb és legfájdalmasabb napégéseket

bőr napozás bőrpír strand Nap fájdalom napégés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen akadnak, akik ne ismernék, milyen fájdalommal jár a napégés. Most olyan fotókat szedtünk össze, melyek a leégés extrém fokozatait mutatják be. Amikor megnézzük őket, sajnálatot érzünk, ugyanakkor a szánk is mosolyra húzódik.

Sokan alszanak el a napon, és csak akkor ébrednek fel, amikor már késő. Ilyenkor nemcsak a fürdőruha nyoma maradhat meg a testünkön, de például napszemüveg, úszósapka vagy épp egy kanál is mintát hagyhat a bőrön.

A fehér bőrűeknek horror lehet erős napsütésben a strandra indulni, a könnyen piruló bőr a fájdalom ígéretét hordozza magában. A bőrön maradt nem mindennapi minták pedig ezernyi kérdést vetnek fel az ismerősökben.

Tekintsd meg galériánkat, melyben a legextrémebb napégéses bakikat gyűjtöttük össze!

Összeszedtük a legviccesebb és legfájdalmasabb napégéseketForrás: Twitter/blickamabendhttp://www.life.hu/drlife/galeria/20180627-osszeszedtuk-a-legviccesebb-es-legfajdalmasabb-napegeseket.htmlmiddleoff650425

Demjén Rózsi egészségi állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/drlife/20180627-demjen-rozsi-egeszsegi-allapotarol-nyilatkozott.htmlDemjén Ferenc nagyon ráijesztett a rajongókra, ugyanis közzétett egy fotót, amelyen botra támaszkodik. A követői egyből azt hitték, visszatért régi lábproblémája, most a zenész tiszta vizet öntött a pohárba. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoÁrthat-e a sok ultrahang a magzatnak?http://www.life.hu/drlife/20180626-arthate-a-sok-ultrahang-a-magzatnak-egy-szakorvost-kerdeztunk-errol.htmlAz előírások szerint Magyarországon három alkalommal, az első, a második és a harmadik trimeszterben kötelező ultrahang-vizsgálaton részt venni a kismamának. Hogy ez árt-e bármilyen módon a kisbabának? Ennek jártunk most utána. Dr. LifeOrigoFertőzést kapott nyaralásán, amibe csaknem belehalt a fiatal ausztrál lányhttp://www.life.hu/drlife/20180626-fertozest-kapott-nyaralasan-amibe-csaknem-belehalt-egy-fiatal-ausztral-lany.htmlCsaknem rémálommá vált Holly Kirk nyaralása, a fiatal banki dolgozónak ugyanis hazatérése után életmentő vesetranszplantáción kellett átesnie egy fertőzés miatt. Dr. Life--Ambrus Attilának elkopott a csípője a börtönben: protézist kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180626-ambrus-attilanak-elkopott-a-csipoje-a-bortonben-csipoprotezist-kapott.htmlAmbrus Attila a börtönévek előtt nagyon sokat sportolt, így a rács mögött is próbálta megtartani erőnlétét. A sok mozgás azonban hátrányára is vált: teljesen elkopott a csípője, így protézist kapott. Dr. Life--Vajna Tímea 8 kilót hízott a hormonkezelések miatt egy hónap alatthttp://www.life.hu/drlife/20180625-vajna-timea-8-kilot-hizott-a-hormonkezelesek-miatt-egy-honap-alatt.htmlVajna Timi szervezetét nagyon megviselte a hormonkezelés: fel is szedett 8 kilót egy hónap alatt. Dr. LifeOrigoKözös szíven osztoznak a hondurasi sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20180624-kozos-sziven-osztoznak-a-hondurasi-sziami-ikrek-szetvalasztas.htmlEgy hondurasi nő abban reménykedik, hogy külföldi orvosok elvállalják a szétválasztását sziámi ikreinek, akik egy szíven és májon osztoznak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.