Csomót találtak Szíj Melinda torkában: meg kellett operálni

Forrás: Youtube -
operáció csomó műtét hang éneklés Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíj Melinda nagyon tartott az operációtól, de végül beleegyezett. Egy csomót találtak a torkában, és úgy feküdt kés alá, hogy nem tudhatta, fog-e még tudni énekelni.

Szíj Melinda nehéz döntés elé került, ugyanis egy vizsgálat során csomót találtak a torkában. Az énekesnő végül beleegyezett az operációba, ami nem tűrt halasztást, ugyanis a góc egyre nagyobb lett. Nem tudhatta, hogy fog-e még énekelni a kockázatos beavatkozás után, a fellépéseit is le kellett mondani, de szerencsére sikerült a műtét. Másfél hónappal később már színpadra állhatott.

Szíj Melindának megműtötték a torkát Forrás: Youtube

Hosszú ideje az Úrral járom az utamat, tudatában vagyok annak, hogy amim csak van, így a hangomat is, tőle kaptam. Bízom benne, hogy még sok örömet szerethetek a hallgatóságomnak" – árulta el a Story Magazinnak Melinda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.