Helyreállító műtéten esett át Shannen Doherty

operáció műtét Shannen Doherty rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyreállító műtéten esett át nemrég Shannen Doherty. A színésznő elárulta, az operáció után hatalmas fájdalmai voltak.

A Bűbájos boszorkák sztárjánál, Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, amit két küzdelmes év során sikerült legyőznie. A színésznő nemrég helyreállító műtéten esett át, amelyről a közösségi oldalán mesélt követőinek. Azt írta, érzelmileg és fizikailag is beviselte a beavatkozás.

A helyreállító műtét nem vicc. Nem fogok hazudni... Nagyon szenvedtem ettől a beavatkozástól" - írta.

Köszönetet mondott továbbá orvosának, aki mindig támogatta őt. Elárulta, hogy a műtét 10 órán át tartott, és utána borzasztó fájdalmat érzett, csak nagyon nehezen tudta megállni, hogy ne vegyen be fájdalomcsillapítókat.

Ez egy újabb megalázó élmény volt, amit a ráknak köszönhetek, de utólag belegondolva hálás vagyok. Sokkal rosszabb is történhetett volna. Áldottnak érzem magam."

Foci-vb 2018: Nyelves csókot váltott a lelátón Maradona és kedvese, Rocio Olivahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-focivb-2018-nyelves-csokot-valtott-a-lelaton-maradona-es-kedvese-rocio-oliva.htmlNem rejtette véka alá érzelmeit a lelátón Diego Maradona az Argentína-Franciaország mérkőzésen. Szerelmével, a 27 éves Rocio Olivával vadul csókolóztak mindössze néhány centiméterre a brazil legendától, Ronaldótól. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-a-dirty-dancing-sztarja-jennifer-grey.htmlA Dirty Dancing bájos színésznője, Jennifer Grey a filmsiker után megműtette már-már védjegyévé vált orrát. Ez meglehetősen rossz döntésnek bizonyult, új arccal már nem osztottak rá nagyobb szerepeket. Mutatjuk, hogyan néz ki ma az 57 éves sztár! TV + SztárokOrigo7 év után elválik ötödik feleségétől Lorenzo Lamashttp://www.life.hu/sztarok/20180702-7-ev-utan-elvalik-otodik-felesegetol-lorenzo-lamas-shawna-craig.htmlBeadta a válókeresetet Lorenzo Lamas és ötödik felesége, Shawna Craig. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó nemcsak volt menyét, hanem unokáját is elküldi lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-pecsi-ildiko-nemcsak-volt-menyet-hanem-unokajat-is-elkuldi-lakasabol.htmlDöntés született abban a perben, mely három éve tart Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. A nőnek most ki kell költözni a színésznő lakásából, de nemcsak neki, hanem fiának is. TV + Sztárok--Molnár Anikó már csak szeretőt akar, a szerelemnek szerinte fájdalom a végehttp://www.life.hu/sztarok/20180702-molnar-aniko-mar-csak-szeretot-akar-a-szerelemnek-szerinte-fajdalom-a-vege.htmlMolnár Anikó mostanában szomorú posztokkal áraszta el közösség oldalát. A Bors uánajárt, mi lehet a baj.TV + SztárokOrigoNem nyugodhat meg Gáspár Győző és családja: megint nyomoznak utánukhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-nem-nyugodhat-meg-gaspar-gyozo-es-csaladja-megint-nyomoznak-utanuk.htmlAlig néhány hete nyugodtak meg a kedélyek Gáspár Győző és a NAV ügye miatt, a showmannnek és nagyobbik lányának, Evelinek megint vallomást kell tennie a rendőrségen.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.