Kayla Rahnról azt hitték, hogy meghízott, ciszták operáltak ki belőle

Forrás: Shutterstock -
betegség Kayla Rahn ciszta orvos hízás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves alabamai nőről, Kayla Rahnról mindenki azt hitte, hogy meghízott, ám kiderült: cisztája van. Nem sokkal az operáció után 34 kilóval lett könnyebb. 

Hasi fájdalmai, légzési nehézségei voltak a 30 éves alabamai Kayla Rahnnak. Ismerősei azt hitték, hogy meghízott, sokan azt is megkérdezték, hogy ikreket vár-e.

A Washington Postírta meg a nő esetét, a cikket a 24.hu szemlézte. Kaylát édesanyja beszélte rá, hogy forduljon orvosoz, ott derült ki, hogy egy hatalmas, görögdinnye nagyságú ciszta növekedett a petefészképen. A jóindulatú tumor 23 kilót nyomott, és bár Kayla medencéjétől a mellkasáig egy heg húzódik, mégis visszanyerte önbizalmát.

Rosszul használjuk az izzadásgátlókat - állítja egy doktornőhttp://www.life.hu/drlife/20180703-rosszul-hasznaljuk-az-izzadasgatlokat-allitja-egy-doktorno.htmlTe is ébredés után használod az izzadásgátlót? Egy doktornő szerint ez teljesen rossz taktika, azt állítja, hogy valójában este célszerű a dezodort fújni vagy kenni. Dr. Life--Ezek a kézmosás szabályaihttp://www.life.hu/drlife/20180703-ezek-a-kezmosas-szabalyai-sokan-rosszul-csinaljak.htmlA U.S. Department of Agriculture felmérése szerint az emberek 97 százaléka bizony rosszul mossa a kezét, ezáltal rengeteg baktériumot juttat a lakásába. Dr. LifeThinkstockMost derült ki: hónapok óta komoly betegséggel küzd Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/drlife/20180702-honapok-ota-komoly-betegseggel-kuzd-varkonyi-andrea.htmlA FEM3 Café mai adásában árulta el Várkonyi Andrea, hogy hónapok óta vizsgálatokra jár, mert komoly szívbetegsége van.Dr. LifeOrigoHelyreállító műtéten esett át Shannen Dohertyhttp://www.life.hu/drlife/20180702-helyreallito-muteten-esett-at-shannen-doherty-rak.htmlHelyreállító műtéten esett át nemrég Shannen Doherty. A színésznő elárulta, az operáció után hatalmas fájdalmai voltak. Dr. LifeAFPÁttéteket találtak Székhelyi József szervezetébenhttp://www.life.hu/drlife/20180702-atteteket-talaltak-szekhelyi-jozsef-szervezeteben-rak.htmlÁttéteket találtak az orvosok a rákkal küzdő Székhelyi József szervezetében. Dr. Life--Gyomorfekélye és refluxa van a Barátok köztben szereplő Nagy Alexandránakhttp://www.life.hu/drlife/20180702-gyomorfekelye-es-refluxa-van-a-baratok-koztben-szereplo-nagy-alexandranak.htmlEgész életében küzd majd betegsége fájdalmas és kellemetlen tüneteivel a Barátok közt szereplője, Nagy Alexandra. A Fekete Aliz karakterét alakító színésznő arról beszélt, hogyan viseli a mindennapokban a gyomorfekélyt és a refluxot. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.