Megyeri Csilla párja, Zsolt balesetet szenvedett kamionjával

2018.07.05. 10:04

Nehéz napokon van túl Megyeri Csilla, ugyanis párja, Molnár Zsolt balesetet szenvedett kamionjával. A jármű irányíthatatlanná vált, eltört a kormányösszekötő rúd, a jármű az árokba csapdódott. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták, de nagy anyagi káruk keletkezett.

Szállítmányozási cége van Megyeri Csilla párjának, Molnár Zsoltnak. Teherautóra nincs jogosítványa, így egyik sofőrje vezette kamionjukat, ő az anyósülésen ült. Eltört a kormányösszekötő rúd, a két férfi árokba csapódott. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták, ám könnyen nagyobb baj is történhetett volna. 

Megyeri Csilla nagyon aggódottt párjáért, ZsoltértFotó: Poyák Attila - Origo

"Hatvannal mentek, amikor a kerék beleszaladt a gödörbe, és a jármű néhány másodperc múlva az árokba borult, éppen arra az oldalára, ahol Zsolti utazott. Csoda, hogy néhány horzsolással és zúzódással megúszta. Meghúzódott a nyaka, de szerencsére sem neki, sem a sofőrjének nem esett komolyabb baja" - mondta a Ripostnak Megyeri Csilla. Komoly sérülések nem, anyagi káruk azonban keletkezett. 

Azóta pedig Zsolt dobhártyája is megsérült flyboardozás közben. Ha a gyógyszeres kezelés nem használ, operálni kell a fülét. 

Molnár ZsoltMegyeri Csillakamionbalesetsérülésdobhártya