betegség baba terhesség Kulcsár Edina macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a netezők Kulcsár Edina egyik fotója miatt, szerintük ugyanis a kismama születendő babáját veszélyezteti.

Kulcsár Edina nemrég lefotózta cicáját, nem is akárhogyan: a kis kedvenc kíváncsian rátette a mancsát a kismama kerekedő pocakjára. Emiatt akadtak ki a követők, többek szerint a háziállat közelségével a baba egészségét veszélyezteti.

Megvizsgált! Minden rendben! ❤️

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Nem egészséges a cica a nőknek, főleg nem a terheseknek. Van a családomban macskás, aki nem tudott teherbe esni évekig a macska miatt. Majd mikor végre teherbe esett, mondták neki, a macskát jobb eltűntetni. Persze nem tette. A baba pedig beteg lett a macska miatt" – írta az egyikük.

A többi kommentelő azonban megnyugtatta Edinát, mondván, a cica egyáltalán nem veszélyezteti a babát és semmilyen betegséget nem okoz.

Durva betegséget okozhatnak a műanyagokhttp://www.life.hu/drlife/20180705-durva-betegseget-okozhatnak-a-muanyagok-vegyi-anyagok.htmlA műanyaggal az az egyik legnagyobb probléma, hogy csak nagyon nehezen bomlik le, ehhez a folyamathoz több száz év szükséges.Dr. LifeThinkstockMegvizsgálták a kutatók a napi hat kávét ivó idősek egészségi állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20180705-megvizsgaltak-a-kutatok-a-napi-hat-kavet-ivo-idosek-egeszsegi-allapotat-kutatas.htmlMeglepő eredményre jutottak a szakemberek egy kutatás során: kiderült, hogy a napi hat kávét fogyasztó nyugdíjasok egészségesebbek, mint társaik. Dr. LifeOrigoKiderült, hogyan érdemes a banánt fogyasztanihttp://www.life.hu/drlife/20180704-kiderult-hogyan-erdemes-a-banant-fogyasztani.htmlMegoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, ki hogyan szereti enni a banán. Éretlenül, zölden? Vagy éretten, kissé barnán? Most kiderült, hogyan érdemes fogyasztani. Dr. LifeOrigoRosszul használjuk az izzadásgátlókat - állítja egy doktornőhttp://www.life.hu/drlife/20180703-rosszul-hasznaljuk-az-izzadasgatlokat-allitja-egy-doktorno.htmlTe is ébredés után használod az izzadásgátlót? Egy doktornő szerint ez teljesen rossz taktika, azt állítja, hogy valójában este célszerű a dezodort fújni vagy kenni. Dr. Life--Haumann Péter másodszor is eltörte a kezéthttp://www.life.hu/drlife/20180703-haumann-peter-masodszor-is-eltorte-a-kezet.htmlTavaly szinte ugyanekkor és idén is eltörte a kezét Haumann Péter színész, így ismét meghiúsult, hogy otthagyja kéznyomát a Filmesek falán, a Zamárdiban található kertmoziban. Dr. Life--Áttéteket találtak Székhelyi József szervezetébenhttp://www.life.hu/drlife/20180702-atteteket-talaltak-szekhelyi-jozsef-szervezeteben-rak.htmlÁttéteket találtak az orvosok a rákkal küzdő Székhelyi József szervezetében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.