Megműtötték az Agymenők sztárját, Kaley Cuocót

esküvő műtét házasság kaley Cuoco kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházban kötött ki a nászútjára készülő Kaley Cuoco. A szép színésznőnek vállműtétje volt.

Mint arról már beszámoltunk, néhány napja másodjára is férjhez ment az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco. Azóta mindenki azt találgatta, vajon az ifjú házaspár hol tölti majd a nászutat. Ez egyelőre nem derült ki, mindenesetre az biztos, hogy a mézesheteket el kell halasztaniuk, a szép színésznő ugyanis kórházban kötött ki. A közösségi oldalára posztolt bejegyzéséből kiderült, hogy vállműtéten esett át. Részleteket egyelőre nem árult el a beavatkozásról.

A Life.hu olvasói szerint Baukó Éva a legirritálóbb magyar celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-a-life-hu-olvasoi-szerint-bauko-eva-a-legirritalobb-magyar-celeb.htmlA Life.hu olvasói megszavazták: szerintük Baukó Éva a legirritálóbb magyar celeb. TV + Sztárok--Plasztikai sebésznél járt Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180706-plasztikai-sebesznel-jart-tolvai-reni-testkezeles.htmlTolvai Reni a magyar sztárok egyik legkedveltebb plasztikai sebészével szelfizett közösségi oldalán. TV + Sztárok--Király Viktor megmutatta kedvesét, Anitát bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-kiraly-viktor-megmutatta-kedveset-anitat-bikiniben.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita egy kicsit süttették magukat a napon. A lány csodásan fest bikiniben. TV + Sztárok--Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-vasvari-vivien-hatalmas-szulinapi-bulit-csapott-kislanyanak-ariananak.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.