A napozásfüggő édesanyán extrém beavatkozást hajtottak végre az orvosok

Forrás: Dreamstime -
orr napozás műtét bőrrák orvos függőség napégés homlok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt is élvezte, ha leég a napon, már tinédzser korában is szoláriumba járt a kétgyermekes édesanya, Janet Lujan. Bőrrákot kapott, a pattanásnak tűnő valami krátert hagyott maga után az orrán, homlokából vett szövetekkel kellett pótolni azt. 

A napozás függője volt, 16 éves korában az édesanyjának beleegyező nyilatkozatot kellett írni, hogy szoláriumba engedi, azt is élvezte, ha leég a napon a kétgyermekes édesanya, Janet Lujan. Napvédő készítményeket soha nem használt bőrén.

Úgy gondolta, semmi gondja nem lehet ebből, ám egy napon egy hatalmas, pattanásra hasonlító valami jelent meg orrán. Úgy gondolja, majd néhány nap múlva kinyomja, ám 2 nap után magától durrant ki, a vérzés pedig nem akart elállni. Kórházba siettek, kiderült, bőrrákja van. Szerencsére, kemoterápiára nem, csak radioterápiára volt szüksége.

Ügyeljünk arra, hogy bőrünket ne érje túlzottan a nap Forrás: Dreamstime

A Dailymailnek adott interjújában az édesanya elmesélte, hogy egy lyuk alakult ki az orra egyik oldalán, ezt pedig úgy tudták orvosai eltüntetni, hogy a homlokából egy darab húst az orrához vezettek. Ezt így kellett hagyniuk három hétig. Elmondta, hogy ekkor még mindig irigységet érzett, amikor például vásárlás közben barna embereket látott maga körül.

Végül a húst eltávolították és a beavatkozásnak köszönehetően szinte nyom nélkül eltűntek a hegek, valamint a rák is. Janet Lujan ma már igyekszik felhíni a figyelmet a napozás veszélyeire.

Nem mindegy, hogy reggel vagy este zuhanyzunk-ehttp://www.life.hu/drlife/20180711-nem-mindegy-hogy-reggel-vagy-este-zuhanyzunke.htmlTe reggel vagy este zuhanyzol inkább? Részletkérdésnek tűnik, de egyáltalán nem az. Fontos szempont a bőrünk és a hajunk típusa és nem utolsó sorban az életmódunk: ezek mind meghatározzák, hogy melyik számunkra az ideális időpont. Dr. Life--Minden, amit a hüvelyszűkítésről tudni akartálhttp://www.life.hu/drlife/20180710-minden-amit-a-huvelyszukitesrol-tudni-akartal.htmlA hüvely izomzatának elernyedése olyan komoly tünetekhez vezethet, mint a hüvely kitágulása, vagy az akaratlan vizeletcsepegés, azaz inkontinencia kialakulása. Ezek a kellemetlenségek kihatnak az érintett nők mindennapjaira, rontják az életminőséget és a szexuális örömök megélését. A lézeres hüvelyszűkítés megoldást jelenthet ezekre a problémákra, a fájdalomtól pedig egyáltalán nem kell tartani – hívja fel a figyelmet dr. Pácsa Szilvia nőgyógyász szakorvos.Dr. LifeOrigoGeorge Clooney Szardínia szigetén szenvedett motorbalesetethttp://www.life.hu/drlife/20180710-george-clooney-szardinia-szigeten-szenvedett-motorbalesetet.htmlMotorozni indult Szardínia szigetén George Clooney, de rossz vége lett, autóval ütközött. A színészt kórházba szállították. Dr. Life--Így él most a Down-szindrómás pár, akik 23 évvel ezelőtt házasodtak összehttp://www.life.hu/drlife/20180710-alzheimerkorral-kuzd-a-23-eve-hazas-downszindromas-par-ferfi-tagja.htmlHuszonhárom évvel ezelőtt házasodott össze a Down-szindrómás pár, Maryanne Pilling és Tommy Pilling. A férfi 13 évvel idősebb a lánynál, most Alzheimer-kórral diagnosztizálták. Maryanne-nek édesanyja magyarázta el, milyen változás elé néz férje. Dr. LifeOrigoVoksán Virág többször felkel éjszaka, mióta várandós: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180706-voksan-virag-tobbszor-felkel-ejszaka-miota-varandos.htmlNem tartozik a mélyalvók csoportjába Voksán Virág, ám mióta várandós, még többször felkel éjszaka... Dr. LifeOrigoMegműtötték az Agymenők sztárját, Kaley Cuocóthttp://www.life.hu/drlife/20180706-megmutottek-az-agymenok-sztarjat-kaley-cuocot.htmlKórházban kötött ki a nászútjára készülő Kaley Cuoco. A szép színésznőnek vállműtétje volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.