Újra kórházba került Törőcsik Mari: rosszabbodott az állapota

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Szombathely Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripost egyik olvasója látta Törőcsik Marit egy kórházi látogatáskor, állítólag nincs jó állapotban a színésznő.

A Ripost egyik olvasója az édesapját látogatta meg a szombathelyi kórházban, amikor a folyósón meglátta Törőcsik Marit.

"Szerdán az édesapámat látogattam meg a Markusovszkyban, amikor az orvosok gyűrűjében szembejött velem a művésznő. Tolókocsiban ült, vizsgálatra vihették. Nagyon gyengének tűnt. Másnap ismét láttam őt a kórházban, így vélhetően benntartották az osztályon" - nyiilatkozta a lapnak a szombathelyi asszony.

Törőcsik Mari színésznő újra kórházba került Forrás: MTI/Zih Zsolt

Törőcsik Mari januárban hagyhatta el a szombathelyi Markusovszky kórházat, emberfeletti küzdelmének köszönheti, hogy jobban lett. Egy hónapja a művésznő Velem díszpolgára lett, és pár hete azt tervezte, hogy hamarosan újra színpadra áll.

Labancz Lilla megmutatta gömbölyű fenekét falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-labancz-lilla-megmutatta-gombolyu-feneket-falatnyi-bikiniben.htmlA képek szerint szinte paradicsomi körülmények között él Amerikában Labancz Lilla, most is a The Beverly Hills Hotelből posztolt egy képet, amelyen formás fenekét alig takarja valamilyen textil. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigoTolvai Reni bikiniben terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-tolvai-reni-furdoruhaban-terpesztett.htmlMegszokhattuk, hogy Tolvai Reni nemcsak fellépéseiről készült fotókkal és videókkal lepi meg rajongóit, hanem gyakran oszt meg magáról szexi képeket is. Így történt ez most is. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina egyetlen napra ment nyaralni: elmosta az esőhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-kulcsar-edina-egyetlen-napra-ment-nyaralni-elmosta-az-eso.htmlKulcsár Edinának ezen a nyáron nem lesz ideje a hosszabb kikapcsolódásra, de azért egyetlen napját szabaddá tette, ezt szánta nyaralásnak. Sajnos az is kudarca fulladt. TV + SztárokOrigoPalotás Petra újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-palotas-petra-ujra-kepernyore-kerul.htmlMeglepő hírt jelentett be Palotás Petra közösségi oldalán. A műsorvezető, aki már könyveket is ír, visszatér a képernyőre. TV + Sztárok--Bódi Sylvi arca kicsit furcsa lett legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-bodi-sylvi-arca-kicsit-furcsa-lett-legujabb-fotojan.htmlÁltalában remekül néz ki fotóin Bódi Sylvi, ám a mostani képe, mintha kissé előnytelenre sikerült volna. A modell és influenszer hosszú idő után most itthon tartózkodik. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.