Gina Stewart, a világ legszexibb nagymamája visszacsinálná a mellplasztikát

2018.07.17. 16:30

Nemrégiben megválasztották a 47 éves Gina Stewartot a világ legszexibb nagymamájának. Most elárulta, nagyon megbánta, hogy plasztikáztatta melleit. Úgy érzik, az implantátumok minden nap mérgezik őt, komoly tünetei vannak. 

Az Ausztráliában élő Gina Stewart a világ legszexibb nagymamája. 47 éves kora ellenére már unokái vannak, nagyon boldog élete van, de vallott kinézete árnyoldalairól is.

Nagyon megbánta, hogy B-kosaras kebelibe E-kosaras implantátumokat rakatott 10 évvel ezelőtt, hiszen úgy érzi, ezek most minden nap mérgezik őt. A The Sun cikke szerint émelyeg, gyakran fáradt, pánikrohamai vannak és a haja is hullik. 

A cikk szerint a ATGA, azaz az Ausztrál Gyógyászati Termékek Egyesülete megerősítette, hogy az országban 72 nő szenved egy olyan rákos megbetegedéstől, melyek a mellimplantátumok közelében alakultak ki, 3-an pedig már meg is haltak. Ennek ellenére nem javasolják az implantátumok eltávolítását.

Gina Stewart mégis ki akarja vetetni az implantátumokat. "Nem tudom, hogyan érint majd szellemileg, ha sokkal kisebb mellekkel ébredek" - mondta a nagymama. Hozzátette: párnázott melltartót hordhat, már csak az egészsége érdekli.

Gina Stewartbetegségmelltumorplasztikai sebészmellplasztika