Gáspár Győzőnek hétórás műtéte volt

műtét házasság fogyás Gáspár Győző gyomorgyűrű orvos Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly beavatkozáson esett át Gáspár Győző. A részeltekről felesége, Gáspár Bea beszélt videójában. 

Nem tudni pontosan, hogy milyen beavatkozáson, esett át Gáspár Győző, de azt igen, hogy hétórás volt, így sejthető, hogy igencsak komoly lehetett.

Azt is tudni lehet, hogy korábban zsírleszíváson esett át, valamint gyomorgyűrűt is kapott, amit 2009-ben eltávolítottak. A Borsvette észre, ahogyan Gáspár Beát élő főzős videójában férje állapotáról kérdezik. A Konyhafőnök zsűritagja a következőképp válaszolt:

"Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, mert ez a műtét most pont olyan volt, hogy nem kellett volna, hogy jöjjön és ő sem számított rá. Mivel nagyon jó ismerőse a doktor úr, ezért be kellett őt nyomni valahogy Pécsre. Nem azért, mert az élete forgott kockán, de már nem volt komfortos neki az előző dolog, ami benne volt. Aki ismeri, az tudja, miről beszélek, viszont ez a régi dolog gondot okozott neki a mindennapjaiban, ezért azt kivették és egy elég komplikált műtéte volt. Nagyon sokáig volt benn a műtőben, amiért nagyon aggódtam. A doktor úr teljesítménye előtt is le a kalappal" - mondta Gáspár Bea. A kamerát kezelő Evelin pedig azt is hozzátette: apját 6-7 órán keresztül műtötték.

A Bors Gáspár Győzőt is megkereste, ám nem akart nyilatkozni állapotával kapcsolatban.

Íme, az inzulinrezisztencia öt tünetehttp://www.life.hu/drlife/20180718-ime-az-inzulinrezisztencia-ot-tunete.htmlAz inzulinrezisztencia nem játék, ezért fontos tudnunk, hogy milyen jelei vannak ennek a betegségnek. Íme, az öt leggyakoribb. Dr. Life--Melegben ivott jéghideg vizet egy férfi, összeesetthttp://www.life.hu/drlife/20180718-melegben-ivott-jeghideg-vizet-egy-ferfi-osszeesett.htmlAdam Schaub 37 fokos melegben dolgozott, amikor beült a légkondicionált teherautóba, majd megivott 2 üveg jéghideg vizet. Ezután összesett. Dr. Life--Az őrölt dinnyemag lehet az új csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20180718-az-orolt-dinnyemag-lehet-az-uj-csodaszer.htmlA nyár egyik legkedveltebb gyümölcse a dinnye, ám nemcsak a húsa gazdag vitaminokban, hanem a magja is. Ám ahhoz, hogy szervezetünk hasznosítani tudja, meg kell őrölnünk. Dr. Life6 leggyakoribb betegség a fesztiválokonhttp://www.life.hu/drlife/20180718-leggyakoribb-betegsegek-a-fesztivalokon-masnapossag-gyomorhurut-holyaghurut-leeges-gyomorfajas.htmlEgy fesztivál sajnos akkor is igazán emlékezetessé válhat, ha nemcsak önfeledt bulizásra, hanem egy jó kis betegségre is jegyet váltunk. Dr. Szeles Géza, a Sziget Fesztivál egészségügyi ellátásának vezetője szerint ezeket már egy kis odafigyeléssel megelőzhetjük, de ha már megvan a baj, akkor is van megoldás.Dr. LifeOrigoMoebius-szindrómával született Chelsey Thomas és Sean McCarrellhttp://www.life.hu/drlife/20180705-moebiusszindromaval-szuletett-chelsey-thomas-es-sean-mccarrell-nincsenek-arckifejezeseik.htmlChelsey Thomas és Sean McCarrel Moebius-szindrómával - köznapi nevén - kőarccal születtek. Problémájukra teljes megoldás nincs, de állapotuk javítható. Sean arról vallott, nem zavarja az állapota, Chelsey viszont alávetette magát egy beavatkozásnak, amellyel talán szép lassan úgy élhet, mint bárki más. Dr. LifeOrigoRejtett betegségekről árulkodhat a lábadhttp://www.life.hu/drlife/20180718-rejtett-betegsegekrol-arulkodhat-a-labad-diabetesz-vashiany.htmlA lábon jelentkező kisebb-nagyobb elváltozásokból különböző betegségekre következtethetünk. Nézzük, melyek lehetnek a figyelmeztető tünetek! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.