Melegben ivott jéghideg vizet egy férfi, összeesett

Forrás: Dreamstime -
mentő hűtés légkondi meleg idő Hideg víz ájulás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adam Schaub 37 fokos melegben dolgozott, amikor beült a légkondicionált teherautóba, majd megivott 2 üveg jéghideg vizet. Ezután összesett. 

"Foltokat láttam, hányingerem lett, a kezeim és a lábaim pedig zsibbadni kezdtek" - emlékezett vissza ájulása pillanatára Adam Schaub. A The Sun cikke szerint a férfi apjával dolgozott a 37 fokos melegben, amikor teljesen kimelegedett, úgy döntött, szünetet tart.

Megivott 2 liter jéghideg vizet, majd beült a légkondicionált teherautóba. Érezte, hogy rosszul van, kiszállt az auóból, majd összeesett a járdán.

Adam Schaubhoz mentőt hívott édesapja, már teljesen jól van. Dr. Sarah Jarvis a portálnak elmondta, hogy ez egy extrém eset volt, ám tény, hogy a felhevült testnek nem tesz jót a jéghideg víz, inkább a szobahőmérsékletűt javasolja, hiszen hasonló rosszullétek előfordulhatnak.

Az őrölt dinnyemag lehet az új csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20180718-az-orolt-dinnyemag-lehet-az-uj-csodaszer.htmlA nyár egyik legkedveltebb gyümölcse a dinnye, ám nemcsak a húsa gazdag vitaminokban, hanem a magja is. Ám ahhoz, hogy szervezetünk hasznosítani tudja, meg kell őrölnünk. Dr. LifeMoebius-szindrómával született Chelsey Thomas és Sean McCarrellhttp://www.life.hu/drlife/20180705-moebiusszindromaval-szuletett-chelsey-thomas-es-sean-mccarrell-nincsenek-arckifejezeseik.htmlChelsey Thomas és Sean McCarrel Moebius-szindrómával - köznapi nevén - kőarccal születtek. Problémájukra teljes megoldás nincs, de állapotuk javítható. Sean arról vallott, nem zavarja az állapota, Chelsey viszont alávetette magát egy beavatkozásnak, amellyel talán szép lassan úgy élhet, mint bárki más. Dr. LifeOrigoRejtett betegségekről árulkodhat a lábadhttp://www.life.hu/drlife/20180718-rejtett-betegsegekrol-arulkodhat-a-labad-diabetesz-vashiany.htmlA lábon jelentkező kisebb-nagyobb elváltozásokból különböző betegségekre következtethetünk. Nézzük, melyek lehetnek a figyelmeztető tünetek! Dr. Life--Orbán Józsi állapotáról nyilatkozott barátjahttp://www.life.hu/drlife/20180718-orban-jozsi-allapotarol-nyilatkozott-baratja-benko-balazs.htmlEgy közeli barát nyilatkozott Orbán Józsi állapotáról. Állítólag nincs túl jól az énekes. Dr. Life--Betegségéről vallott Bódi Gusztihttp://www.life.hu/drlife/20180718-betegsegerol-vallott-bodi-guszti-ful.htmlFülproblémái miatt egy időre elvesztette egyensúlyérzékét Bódi Guszti. Később kiderült, érelmeszesedése is van, ezért orvosai tanácsára diétázni kezdett. Ma már jól van. Dr. LifeOrigoSúlyos agyvérzést kapott Belicza Bea rádiós-újságíróhttp://www.life.hu/drlife/20180718-sulyos-agyverzest-kapott-belicza-bea-radiosujsagiro.htmlBelicza Bea, Hégető Honorka-díjas itüntetett újságíró két héttel ezelőtt súlyos agyvérzést kapott.Az egykori rádióst egy londoni kórházban ápolják: rehabilitációjához anyagi segítségre is szüksége lenneDr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.