Súlyos agyvérzést kapott Belicza Bea rádiós-újságíró

Forrás: Dreamstime -
Belicza Bea stroke sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belicza Bea, Hégető Honorka-díjas itüntetett újságíró két héttel ezelőtt súlyos agyvérzést kapott.Az egykori rádióst egy londoni kórházban ápolják: rehabilitációjához anyagi segítségre is szüksége lenne

A jelenleg Nagy-Britanniában élő Bea a Sláger Rádió, a Független Hírügynökség és több online újság egykori munkatársa. Újságíróként az elesettek, a mélyszegénységben élők, a perifériára szorultak, a környezet- és állatvédelem foglalkoztatja, ezekben a témákban olvashattunk tőle általában. Elhivatottsága, munkája, nagyon sok embernek segítséget jelentett, sokan nagyon sokat köszönhetnek neki - írja róla a Ripost.

Az agyvérzése igen súlyos, megoperálták, állapota stabil, de arról semmit nem tudni, mennyi ideig tart a rehabilitáció. Állapotáról egyébként férje oszt meg információkat Bea Facebookján.

Itt segítgetsz Beának

Beának és a férjének, Krisztiánnak a kórházi kezelés és az azt követő rehabilitáció miatt anyagi segítségre van szüksége. Aki úgy érzi, szívesen segítene Bea családjának, az közvetlenül ide küldhet adományokat:

Név: Krisztian Elek

Bank neve: Natwest (A bank cime: 2 Hagley Rd, Halesowen, West Midlands B634RQ United Kingdom)

Számlaszám: 78587131 IBAN code: GB65NWBK60093978587131

Aki pedig inkább a közösségi adománygyűjtést preferálja ITT tud segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.