Székhelyi József tüdőműtétje után üzent a rajongóinak

Forrás: MTI/Soós Lajos -
műtét rajongó tüdő üzenet rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József már otthon lábadozik tüdőműtétje után, onnan üzent a rajongóinak.

Tüdődaganata miatt kés alá kellett feküdnie Székhelyi Józsefnek, de még nincs túl betegségének nehezén. Kálváriája tavaly novemberben kezdődött, bár először úgy tűnt, nem rákról van szó. Sajnos azonban hamar kiderült, hogy mégis a gyilkos kórral kell szembenéznie a Jászai Mari-díjas színésznek. A körülményekhez képest most jól van, már otthon lábadozik az operáció után.

Székhelyi József üzent a rajongóknak Forrás: MTI/Soós Lajos
Erről árulkodik a vizeleted színehttp://www.life.hu/drlife/20180719-errol-arulkodik-a-vizeleted-szine-wc.htmlKíváncsi vagy rá, milyen betegségekre utalhat a vizeleted színe? Eláruljuk! Dr. Life--Cynthia Zamora ráktúlélőnek a combjából készítettek új nyelvethttp://www.life.hu/drlife/20180719-cynthia-zamora-raktulelonek-a-combjabol-keszitettek-uj-nyelvet.htmlSokkot kapott Cynthia Zamora, amikor orvosai nyelvrákkal diagnosztizálták: sajnos műtéti beavatkozásra is szükség volt, így egy évig sem beszélni sem enni nem tudott. Combjából készítettek számára új nyelvet. Dr. LifeOrigoTom Jones lemondta koncertjét: kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20180719-tom-jones-lemondta-koncertjet-korhazba-kerult.htmlTom Jones második élő koncertjét volt kénytelen lemondani néhány órával a kezdés előtt: kórházba került. Dr. LifeOrigoA pillanat, amikor kiengedték a kétéves tüdőbeteg kislányt a kórházból: egész addigi életét ott töltöttehttp://www.life.hu/drlife/20180719-a-pillanat-amikor-kiengedtek-a-keteves-tudobeteg-kislanyt-a-korhazbol.htmlGenetikai rendellenesség miatt tüdőbetegen jött világra a kétéves Mae Koslow-Voge. Egész eddigi életét kórházban töltötte, de most végre kiengedték. Dr. Life--Ilyen ételeket kapnak a japán kórházakban a kismamák: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180719-ilyen-eteleket-kapnak-a-japan-korhazakban-a-kismamak.htmlEgy nő lefotózta, milyen ételeket kapott az egyik japán kórházban. Meglepődsz! Dr. LifeOrigoMegoperálják Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20180719-megoperaljak-szekhelyi-jozsefet-rak-attet.htmlSzékhelyi József elárulta, hamarosan megoperálják. Állapotáról csak szűkszavúan nyilatkozott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.