Bangó Tina édesanyja kórházba került: nem látogatta meg a lánya

Bangó Marika kórház Bangó Margit Bangó Tina beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Tina édesanyja, Bangó Marika kórházba került gerincproblémái miatt. Sajtóértesülések szerint sokan aggódnak érte, de lánya, Tina még nem látogatta meg őt. 

Bangó Tina édesanyja, Bangó Marika kórházba került komoly gerincproblémái miatt. Fellépéseket ezért nem is vállal, állapotáról sem ő, hanem jó barátja, Terry Black nyilatkozott.

Bangó Marika Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

"

sok fellépést kellett lemondania a betegsége miatt,

Borsnak

Szűcs Adriána, a Miss Balaton indulója rákos: mindkét mellét el kell távolítanihttp://www.life.hu/drlife/20180727-szucs-adriana-a-miss-balaton-induloja-rakos-mindket-mellet-el-kell-tavolitani.htmlUgyan Szűcs Adriána nem jutott be a Miss Balaton legszebb tizenekettője közé, büszke lehet magára, és mások is rá: kemoterápiás kezelése mellett indult a szépségversenyen. Dr. LifeOrigoBaukó Éva öt éve tiszta - egykori függőségéről mesélt a volt villalakóhttp://www.life.hu/drlife/20180727-bauko-eva-ot-eve-tiszta-egykori-fuggosegerol-meselt-a-volt-villalako.htmlBaukó Éva 5 éve tiszta - azóta nem iszik alkoholt és gyógyszereket sem szed. Régi időszakáról mesélt.Dr. Life--Kayla Hansen belülről ég: ritka rendellenesség miatt óriási fájdalma vanhttp://www.life.hu/drlife/20180726-kayla-hansen-belulrol-eg-ritka-rendellenesseg-miatt-oriasi-fajdalma-van.htmlSzörnyű rendellenesség teszi pokollá a 29 éves Kayla Hansen életét, ami miatt állandó, pokoli fájdalmat érez. Dr. Life--Minden ötödik magyar iszik sört annak egészségügyi hatásai miatthttp://www.life.hu/drlife/20180726-minden-otodik-magyar-iszik-sort-annak-egeszsegugyi-hatasai-miatt.htmlSokan tisztában vannak a sör legalapvetőbb egészségügyi hatásaival, de ezeken túl is vannak pozitív következményei a sörfogyasztásnak! Dr. LifeOrigoKomoly balesetet szenvedett Kárász Róbert: egy hétig lábra sem tudott állnihttp://www.life.hu/drlife/20180726-komoly-balesetet-szenvedett-karasz-robert-egy-hetig-labra-sem-tudott-allni.htmlKárász Róbert egy ártatlan séta alkalmával szenvedett nagyon komoly sérülést: egy rosszul rögzített csatornafedél okozott neki nagy fájdalmat. Dr. Life--A mozgás hatással van a génjeinkre, meglepő eredmények születtekhttp://www.life.hu/drlife/20180726-a-mozgas-hatassal-van-a-genjeinkre-meglepo-eredmenyek-szulettek.htmlAzt tudni lehet, hogy a rendszeres testmozgás nemcsak alakunkra, közérzetünkre, de egészségünkre is pozitív hatással van. Most azonban kiderült, hogy a géneknél is változásokat idéz elő. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.