Baukó Éva öt éve tiszta - egykori függőségéről mesélt a volt villalakó

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
alkoholizmus függőség Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva 5 éve tiszta - azóta nem iszik alkoholt és gyógyszereket sem szed. Régi időszakáról mesélt.

A Való Világban vált ismertté Baukó Éva, aki folyamatosan kirohanásaival és folyamatos részegségével hívta fel magára a figyelmet.

Amikor elvállaltam a valóságshow-szereplést, komoly pánikbetegséggel küzdöttem. Csak néha tört rám, de a villában, a zárt közegben felerősödött és gyógyszerek híján alkohollal oldottam a szorongásaimat. A villa után megviselt, hogy az emberek problémás alkoholistának látnak, de ahelyett, hogy változtattam volna, még jobban elmerültem. Gyakorlatilag közlekedni sem tudtam, és minden stresszhelyzetet az itallal kompenzáltam.

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

A celeb 5 éve döntötte el, hogy nem mehet így tovább és bevonult egy elvonóra.

"Egyre agresszívebb lettem, elmartam a barátaimat, és ezt a családom sem tűrte. Aztán elfogyott a pénz és a lehetőségeim. Senkire sem számíthattam, és ekkor szembesültem vele, hogy tovább kell lépnem. Öt éve nyáron bevonultam egy pszichiátriai kezelésre, ami inkább elvonó volt, ám az egyetlen lehetőség, hogy kigyógyuljak a pánikbetegségből és az alkoholproblémákból - mesélte el a Blikknek az egyori botrányhős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.