Király Gabi és Király Ben is megküzdött a rákkal

Forrás: Youtube/Családvarázs -
betegség Király Gabi család rák Király Benjamin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Király családban nincsen fontosabb annál, hogy összetartsanak. Mindegy, mi történik, ők mindig egymásra támaszkodnak, ahogy történt ez Király Gabi rákos megbetegedése idején, majd aztán Ben küzdelme során. 

Király Linda családjában mindig egymásból merítenek erőt mindegy, hogy miről van szó! Édesanyjuk betegségekor is nagyon összetartottak, ám akkor azt hitték, még egy ilyen nem lesz a családban. Sajnos évekkel később Ben is megküzdött a rákos megbetegedéssel.

Király Gabi és Király Ben is megküzdött a rákkal Forrás: Youtube/Családvarázs

És jött a betegség. Azt mondtam, ez egy figyelmeztetés az élettől, hogy most már nem halogatunk"

„Nekem apám meghalt, épp Amerikában voltunk, a kinti házban intézkedtünk, és akkor jött a telefon Hollandiából

Ennyi kávét kell inni az optimális éberséghezhttp://www.life.hu/drlife/20180729-ennyi-kavet-kell-inni-az-optimalis-eberseghez-ha-keveset-aludtal.htmlAz amerikai hadsereg orvosi kutatócsoportja kiszámolta, hogy mennyi koffeinre van szükséged az optimális éberség eléréséhez attól függően, hogy mennyit aludtál. Dr. LifeOrigoTippek, hogy jobban bírd a kánikuláthttp://www.life.hu/drlife/20180729-tippek-hogy-jobban-bird-a-kanikulat-hosegriasztas.htmlBár ha egy kicsit lejjebb megy a hőmérő higanyszála, azonnal visszaköveteljük a nyarat, a mostani hőség senkinek nem hiányzik. A kánikulával járó szenvedés nem szüntethető meg teljesen, de van néhány dolog, amit ha betartasz, jobban leszel. Dr. LifeThinkstockNincs front, de a szervezetünk megsínyli a kánikuláthttp://www.life.hu/drlife/20180729-nincs-font-de-a-szervezetunk-megsinyli-a-kanikulat-humanmeteorologus.htmlHabár fronthatással nem kell számolni, a légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Dr. LifeOrigoÍgy szedtek ki 3,5 kg hajat az orvosok egy kislány gyomrából (18+)http://www.life.hu/drlife/20180728-igy-szedtek-ki-35-kg-hajat-az-orvosok-egy-kislany-gyomrabol.htmlKazahsztánban, egy 12 éves kislány gyomrából operálták ki azt a hajcsomót, ami 3,5 kilót nyomott.Dr. Life--Sokkoló videó: két arccal született egy kisbaba Indonéziában (18+)http://www.life.hu/drlife/20180728-sokkolo-video-ket-arccal-szuletett-egy-kisbaba-indoneziaban.htmlA kisbaba egy nagyon ritka rendellenességgel született. Állapota miatt édesanyja nem tudja szoptatni, mesterségesen, csővel táplálják.Dr. Life--Tudósok kiderítették, mi okozhatja a pénisz összezsugorodásáthttp://www.life.hu/drlife/20180728-tudosok-kideritettek-mi-okozhatja-a-penisz-osszezsugorodasat.htmlAusztráliában megduplázódott azoknak a fiú csecsemőknek a száma, akik nemi szerv rendellenességgel jönnek a világra. A Melbourne Egyetem két kutatója tudja, hogy mi a zsugorodással járó betegség oka.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.