Egyes kutatások szerint a késős emberek egészségesebbek

"Forrás: AFP/PhotoAlto/Eric Audras " -
kutatás optimizmus egészség késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek van olyan ismerőse, barátja, aki rendszeresen várakoztatja meg akár órákkal is. Ám talán éppen ők csinálják jól. Egyes kutatások most kimutatták, hogy talán egészségesebbek azok, akik mindig késnek. 

Úgy tűnik, hogy egészségesebb lehet az, aki sokszor várakoztatja meg barátait, azaz késik. Na nem pusztán a késés miatt, ennek mentalitásbeli okai vannak.

A Joy szemlézte Diana DeLonzor könyvét és a Harvard Egyetem kutatásait, miszerint azok, akik késnek, ritkábban idegeskednek. A stressz pedig - mint tudjuk - nagyon rossz hatással van az egészségre. Ha nem idegeskedünk, csökkentjük a vérnyomást, ez pedig alacsonyabb hajlamot is jelent a szívproblémákra.

Tényleg egészségesebbek, akik késősek? "Forrás: AFP/PhotoAlto/Eric Audras "

Az írónő azt is leírta, hogy a késők általában optimistábbak és álmodozóbbak. A Harvard Egyetem kutatói szerint pedig, aki már fiatalon optimista, könnyebben kerüli el az egészségügyi problémákat.

Fogkrémet ajánl a blogger mellnagyobbításra, nem szabad bedőlnihttp://www.life.hu/drlife/20180804-fogkremet-ajanl-a-blogger-mellnagyobbitasra-nem-szabad-bedolni.htmlJoghurt, uborka, vazelin, fogkrém - többek között ezeket az összetevőket keveri össze egy blogger, a melleire keni, és azt állítja, hogy ettől nagyobbak lesznek. Vigyázat, nem szabad bedőlni! Dr. LifeOrigoSchobert Norbi: "Minden harmadik magyar elhízott"http://www.life.hu/drlife/20180804-schobert-norbi-minden-harmadik-magyar-elhizott.htmlA szükségesnél sokkal több szénhidrátot eszünk, elhízottak vagyunk vagy legalábbis túlsúlyosak - állítja Schobert Norbi. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoBevonul az elvonóra Demi Lovatohttp://www.life.hu/drlife/20180803-bevonul-az-elvonora-demi-lovato-fuggoseg.htmlDemi Lovato a kórházi ágyán eldöntötte, ha kiengedik a kórházból, azonnal bevonul az elvonóra. Minél hamarabb szeretne megszabadulni kábítószerfüggőségétől és lelki problémáitól. Dr. Life--38 kilósra dagadt a férfi heréje (18+)http://www.life.hu/drlife/20180803-38-kilosra-dagadt-a-ferfi-hereje.htmlEgy durva betegség miatt 38 kilósra dagadt egy férfi heréje. Dr. LifeOrigoTüdőtranszplantáción esett át Niki Laudahttp://www.life.hu/drlife/20180803-tudotranszplantacion-esett-at-niki-lauda-becs.htmlTüdőtranszplantáción esett át Bécsben Niki Lauda. A műtét a hírek szerint jól sikerült, de a család nem adott ki bővebb tájékoztatást. Dr. Life--Ezek segíthetnek a migrén megszüntetésébenhttp://www.life.hu/drlife/20180802-ezek-segithetnek-a-migren-megszunteteseben.htmlA gyötrő migrén megkeserítheti az életedet, de íme néhány módszer, amivel enyhítheted a fejfájást gyógyszerek nélkül. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.