Felébresztették a mesterséges kómából Niki Laudát

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hoch Zwei -
Niki Lauda Forma-1 tüdőtranszplantáció mesterséges kóma kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem jelentkeznek komplikációk, újra normális életet élhet a nemrég tüdőtranszplantáción átesett Niki Lauda.

Szombaton felébresztették a mesterséges kómából Niki Laudát, aki pár nappal korábban esett át tüdőtranszplantáción – írja az OE24. A beavatkozás nagyon fontos volt, régi tüdeje ugyanis már szinte egyáltalán nem funkcionált.

Az egykori Forma-1-es pilótát hétvégén a lélegeztetőgépről is levették, a körülményekhez képest jól érzi magát.

Ha nem lépnek fel komplikációk, Niki Lauda újra teljes életet élhet Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hoch Zwei

Négy hétig még mindenképp bent kell maradnia a bécsi kórházban, ebből egy hét terápia vár rá: légzőgyakorlatokat végeztetnek vele az orvosok.

Ezután újra a régi lehet. Repülőre ülhet, dolgozhat és sportolhat is akár" – nyilatkozta Walter Klepetko professzor.

Fogkrémet ajánl a blogger mellnagyobbításra, nem szabad bedőlnihttp://www.life.hu/drlife/20180804-fogkremet-ajanl-a-blogger-mellnagyobbitasra-nem-szabad-bedolni.htmlJoghurt, uborka, vazelin, fogkrém - többek között ezeket az összetevőket keveri össze egy blogger, a melleire keni, és azt állítja, hogy ettől nagyobbak lesznek. Vigyázat, nem szabad bedőlni! Dr. LifeOrigoEgyes kutatások szerint a késős emberek egészségesebbekhttp://www.life.hu/drlife/20180804-egyes-kutatasok-szerint-a-kesos-emberek-egeszsegesebbek.htmlMindenkinek van olyan ismerőse, barátja, aki rendszeresen várakoztatja meg akár órákkal is. Ám talán éppen ők csinálják jól. Egyes kutatások most kimutatták, hogy talán egészségesebbek azok, akik mindig késnek. Dr. Life--Válságos állapotban van a gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültjehttp://www.life.hu/drlife/20180804-valsagos-allapotban-van-a-gyenesdiasi-villamcsapas-negyedik-serultj.htmlVálságos állapotban van a pénteki, gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje - közölte a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház az MTI megkeresésére szombaton.Dr. LifeOrigoSchobert Norbi: "Minden harmadik magyar elhízott"http://www.life.hu/drlife/20180804-schobert-norbi-minden-harmadik-magyar-elhizott.htmlA szükségesnél sokkal több szénhidrátot eszünk, elhízottak vagyunk vagy legalábbis túlsúlyosak - állítja Schobert Norbi. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoBevonul az elvonóra Demi Lovatohttp://www.life.hu/drlife/20180803-bevonul-az-elvonora-demi-lovato-fuggoseg.htmlDemi Lovato a kórházi ágyán eldöntötte, ha kiengedik a kórházból, azonnal bevonul az elvonóra. Minél hamarabb szeretne megszabadulni kábítószerfüggőségétől és lelki problémáitól. Dr. Life--38 kilósra dagadt a férfi heréje (18+)http://www.life.hu/drlife/20180803-38-kilosra-dagadt-a-ferfi-hereje.htmlEgy durva betegség miatt 38 kilósra dagadt egy férfi heréje. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.