Magyar kozmetikus fecskendezett ismeretlen anyagot egy nő szájába: eltorzult az arca

Forrás: Tények -
kozmetikus száj szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi balesete miatt szeretett volna szépészeti beavatkozást egy fiatal nő, akinek a kozmetikusa hialuronsavas ajakfeltöltést ajánlott. El is végezte a befecskendezést, de ismeretlen anyagot juttatott a nő szájába: teljesen eltorzult az ara, és már soha nem lesz ugyanolyan.

Szépészeti beavatkozást szeretett volna elvégeztetni Jácinta egy korábbi balesete miatt. A kozmetikusa hialuronsavas ajakfeltöltést ajánlott számára, és el is végezte a beavatkozást mindössze 10 ezer forintért. Azzal hitegette vendégét, hogy felszívódik majd a folyadék, és semmi nem fog látszódni, de nem így lett. Hetekkel később teljesen eltorzult arccal ébredt: azonnal visszament a kozmetikushoz, aki elkísérte őt orvoshoz.

Nem tudták kiműteni a keletkezett csomókat anélkül, hogy ne metszettek volna ideget Forrás: Tények

„Azt mondta, mondjam az orvosnak, hogy ez szilikonolaj, nem hialuronsav, mert akkor rögtön ki fogják venni a számból" – mondta a nő a Tényeknek, de nem műtötték meg a nőt. Plasztikai sebészhez fordult, de az orvos sem merte kivenni a csomókat, mert összenőtt az idegekkel. Több hónapig gyógyszeres kezelést kapott, de nem sok eredménnyel. A szakértő szerint illegális anyagot fecskendezhettek Jácinta szájába hozzátéve, hogy egy kozmetikus nem végezhet ilyen beavatkozást. Nem ő az egyetlen, aki pórul járt: a kozmetikus feljelentették.

Műteni kellett a Jóbarátok sztárját, Matthew Perrythttp://www.life.hu/drlife/20180808-muteni-kellett-a-jobaratok-sztarjat-matthew-perryt.htmlKórházba szállították és meg is műtötték a Jóbarátok sztárját, Matthew Perryt. Dr. Life--Kórházba került Pink: vírus támadta meg gyomráthttp://www.life.hu/drlife/20180807-korhazba-kerult-pink-virus-tamadta-meg-gyomrat.htmlEgy gyomrát megtámadó vírus miatt lemondta ausztráliai koncertjeit Pink. Dr. Life--Beyoncé sürgősségi császármetszéssel hozta világra ikreithttp://www.life.hu/drlife/20180807-beyonce-surgossegi-csaszarmetszessel-hozta-vilagra-ikreit.htmlBeyoncé eddig semmit nem osztott meg ikrei, Rumi és Sir születéséről, de most egy interjúban elárult néhány részletet. Kiderült, hogy sürgősségi császármetszéssel jöttek a kicsik világra. Dr. Life--Újabb műtét vár Székhelyi Józsefrehttp://www.life.hu/drlife/20180807-ujabb-mutet-var-szekhelyi-jozsefre-tudorak.htmlÚjabb műtét vár Székhelyi Józsefre. A beavatkozást akkor tudják elvégezni az orvosok, ha a színész egy kicsit megerősödött. Dr. Life--Otthonában érte baleset R. Kárpáti Péterthttp://www.life.hu/drlife/20180806-otthonaban-erte-baleset-r-karpati-petert.htmlOtthonában szenvedett balesetet R. Kárpáti Péter: a színész elcsúszott és ennek következtében leszakadt egy izom a vállában. Dr. Life--Felébresztették a mesterséges kómából Niki Laudáthttp://www.life.hu/drlife/20180806-felebresztettek-a-mesterseges-komabol-niki-laudat-tudotranszplantacio.htmlHa nem jelentkeznek komplikációk, újra normális életet élhet a nemrég tüdőtranszplantáción átesett Niki Lauda. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.