Szikora Róbert elárulta, milyen az egészségi állapota

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szikora Róbert egészség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert még mindig úgy pörög, mintha a húszas évei elején járna. Egész nyárra be van táblázva és őrületes tempót diktál a színpadon, de orvosi vizsgálatokra nem jár: szerinte nincs rá szüksége.

Fiatalokat megszégyenítő tempóban éli az életét Szikora Róbert. Teniszezik, járja az országot, és folyamatosan koncertezik. A zene tartja fitten, és éppen ezért úgy érzi, nincsen szüksége orvosi vizsgálatokra.

Szikora Róbert nem jár orvoshoz Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nekem még orvosom sincs, nem fáj semmim, a szívem rendben. Szokták mondani, hogy egy bizonyos kor után az embernek évente el kell mennie egy nagyobb kivizsgálásra, de ebben én nem hiszek. Minek tegyem ki magam ekkora procedúrának? Hisz kutya bajom! Ha ne adja isten, orvoshoz kell fordulnom, akkor majd orvoshoz fordulok" – mondta a HOT! Magazinnak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.