pszichológus terápia szorongás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csillát a képernyőn keresztül magabiztos nőnek láthatjuk, de valójában nagyon szorongó típus. Még terápiára is járt ezért.

Élő műsorokat vezet, interjúkat készít, mindezt kedves mosollyal és hihetetlen megabiztossággal: ezt láthatjuk Tatár Csillából, ám a valóságban a saját bevallása szerint ő nagyon szorongó típus. Még terápiára is járt ezért.

Tatár Csilla szorongása miatt járt terápiára "Forrás: Instagram - Tatár Csilla "

"Öt évig jártam Almási Kittihez pszichoterápiára, az nagyon sokat segített. Ennek most már tíz éve. El kellett fogadnom, ilyen ember vagyok. Megtanultam elfogadni saját magamat, nagyon jó kis önismereti tréning volt ez az öt év. Nem mindenki egyforma, és hiszek benne, hogy szabad segítséget kérni, szakemberhez fordulni, ha azt érezzük, hogy egyedül nem tudunk megoldani valamit" - árulta el Csilla a Blikknek.

Soha ne tartsd vissza a tüsszentést: komoly problémát okozhathttp://www.life.hu/drlife/20180811-soha-ne-tartsd-vissza-a-tusszentest-komoly-problemat-okozhat.htmlA tüsszentés zavaró lehet, de annyira nem foglalkozzunk másokkal, hogy visszatartjuk, mert borzasztó dolgok történhetnek. Dr. LifeOrigoKomoly betegséggel küzd az elhunyt Orbán Józsi volt szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20180811-komoly-betegseggel-kuzd-az-elhunyt-orban-jozsi-volt-szerelme-andrea.htmlAhogy írtunk róla, Andrea tizenöt év után elhagyta a beteg zenészt, de később mégis megcáfolták ezt a híresztelést, vagy legalábbis arról szóltak a hírek, hogy a nő visszament Orbán Józsefhez. Most kiderült, Andrea is komoly egészségi gondokkal küzd, ezért nem tudott megfelelően párja mellett állni. Dr. LifeOrigoFekélyes lett a férfi pénisze, majd leesett: kiderült, rákos volt, majd meghalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20180811-fekelyes-lett-a-ferfi-penisze-majd-leesett-kiderult-rakos-volt-majd-meghalt.htmlRitka betegségben szenvedett a férfi: antibiotikumot kapott fekélyes péniszére, ám a nemi szerve leesett. Később kiderült, rákos, nem is tudták megmenteni az életét. Dr. LifeThinkstockNincs jól a nagybeteg Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180811-nincs-jol-a-nagybeteg-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlA Jászai Mari-díjas színész, Székhelyi József minden erejével azon dolgozik, hogy legyőzze a gyilkos kórt, mégis sokszor azt érzi, szervezete feladja a harcot. A közismert művész nincs jól, de bízik a gyógyulásában. Dr. LifeOrigoKozso néhány évvel ezelőtt agyvérzést kapott, könnyek között mesélt rólahttp://www.life.hu/drlife/20180810-kozso-nehany-evvel-ezelott-agyverzest-kapott-konnyek-kozott-meselt-rola.htmlAgyvérzést kapott 4 évvel ezelőtt Kozso, újra meg kellett tanulnia beszélni. A zenész hosszú ideje nem beszélt magánéletéről, most könnyek között mesélt. Dr. LifeOrigoTóth Vera részt vett a Sziget Fesztivál HIV-szűrésénhttp://www.life.hu/drlife/20180810-toth-vera-reszt-vett-a-sziget-fesztival-hiv-szuresen.htmlTóth Vera is alávetette magát a HIV-szűrésnek, melyet a Sziget Fesztiválon már 13 éve lehet teljesen ingyenesen elvégeztetni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.