Egy gyermek testében él a 25 éves lengyel férfi

betegség fiú Fábry-szindróma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 éves gyermek testébe zárva éli életét a most 25 esztendős lengyel férfi, Tomasz Nadolski.

A 25 esztendős Tomasz Nadolski egy ritka betegség, az úgynevezett Fábry-szindróma miatt kénytelen egy 12 éves gyermek testében élni – írja a The Sun. A férfinek elképesztő fájdalmai vannak, tápanyagot is infúzión keresztül kapja. Kezelése forintra átszámolva nagyjából 62 millióba kerül, segélyből próbálja fenntartani magát.

25 vagyok, és szeretnék úgy kinézni, mint a korombeli férfiak. Utálom azt a kisfiút, aki nap mint nap visszanéz rám a tükörből. Az nem én vagyok!" – nyilatkozta a férfi.

Betegségét 7 éves korában fedezték fel az orvosok. Kezdetben sokat hányt, fájt a gyomra és a végtagja. Osztálytársai is csúfolták azért, mert túl vékony. Először mentális problémákra gyanakodtak, és csak később derült ki, hogy erről a ritka betegségről van szó.

Tomasz nagyon magányosnak érzi magát, kapcsolatai is megromlottam, és mint mondja, még a hivatalban is alig hiszik el, hogy a személyi igazolványa nem hamis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.