Nyaralásán lepték meg a nagybeteg Székhelyi Józsefet

Forrás: Origo -
színész Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színművész Trogirban nyaral a családjával. Barátai pedig minden alkalmat kihasználnak, hogy meglepjék őt. Előbb egy megható videóüzenetet kapott Amerikából, majd egyszer csak színészkollégája, Pál Tamás jelent meg apartmanjuk előtt.

Székhelyi József állítja: színházi szerepei, és az emberek feléje áradó szeretete gyógyító hatással van rá. Műtéte után is színpadra állt a Veres 1 Színház: Szép jó estét, Mr. Green! című előadásában. A darab amerikai szerzője, amikor megtudta, milyen súlyos betegséggel küzd a főszereplője, megható videóüzenetet küldött Székhelyi Józsefnek.

Forrás: Origo

De nem ez volt az egyedüli meglepetés: "Este ülök a teraszon, éppen fuldoklok, amikor valaki dudál, és bekiabál: 'Tudom, hogy utálod a postát, de ezt a levelet el kellene olvasnod'... Pál Tamás volt az, akivel Jeff Baron darabjában játszunk együtt, és ebben mondja nekem ezt a mondatot. Hát képzelje el, csak úgy fogta magát és eljött meglátogatni. Szóval most minden erőmmel azon vagyok, hogy a Vidor Fesztiválon ne okozzak csalódást se a színháznak, se a közönségnek, se pótfiamnak, Tamásnak..." - mondta el a Ripostnak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.