Véresen indult a TV2 új műsora, a Master Chef VIP: Árpa Attila megsebestítette magát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
TV2 vágás Árpa Attila sérülés MasterChef VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila a TV2 új műsorában okozott magának sérülést: nagyon csúnyán megvágta magát. 

Árpa Attila a TV2 új műsorában, a MasterChef VIP-ben bizonyíthatja, mennyire mozog otthonosan a konyhában. A rendező azonban megsérült, bár a sérülését először nem vette komolyan. „Én nyilván az elején még észre sem vettem, hogy mennyire súlyos. Gondoltam, oké, gyorsan folytatom, egy kis hidegvíz, aztán jó lesz, hát ez sajnos egy nagyobb vágás volt, és a hidegvíz nem volt elég." – mondta Árpa Attila, akinek egy orvos kötözte be a sebét, majd kesztyűben folytathatta a főzést.

Árpa Attila megvágta magát Forrás: TV2
Baleset érte Ördög Nórát a konyhában: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180828-baleset-erte-ordog-norat-a-konyhaban.htmlÖrdög Nóra idén sem szakad el a főzőműsoroktól, ugyan ezúttal új műsort kapott ebben a tematikában. A MasterChef című show-t vezeti, és bizony a forgatások hatására ő is kedvet kapott ahhoz, hogy valami különleges ételkreációt alkosson otthon. Habár sokat tanult a műsor alatt, az ügyetlenségét nem tudta levetkőzni. Érte is főzés közben egy balest, melyről a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt. Dr. Life--Szakemberek elárulták, miért rossz, ha a hasadon fekve alszolhttp://www.life.hu/drlife/20180827-szakemberek-elarultak-miert-rossz-ha-a-hasadon-fekve-alszol.htmlA hason fekvés a lehető legrosszabb és legegészségtelenebb alvópóz a kutatók szerint. Dr. LifeOrigoDemenciával diagnosztizálták a 33 éves édesanyját, hamarosan elveszíti emlékeithttp://www.life.hu/drlife/20180827-demenciaval-diagnosztizaltak-a-33-eves-edesanyjat-hamarosan-elvesziti-emlekeit.htmlNem emlékszik majd saját gyermekére sem Rachel Potter 33 éves családanya, akit nemrégiben demenciával diagnosztizáltak. A nő édesapja megrendülve beszélt lánya állapotáról és arról, hogy hamarosan teljes felügyeletet igényel majd. Dr. Life--Ritka bőrbetegséggel küzd a sikeres modell, Maya Spencer-Berkeleyhttp://www.life.hu/drlife/20180827-ritka-borbetegseggel-kuzd-a-sikeres-modell-maya-spencerberkeley.htmlMinden érintéstől kelések keletkeznek Maya Spencer-Berkeley modell bőrén. A ritka betegség, mely 18 hónapos korában jelentkezett nála, mindössze fél millió embert érint világszerte. Minden napja egy kész tortúra, mégis szeretne erőt adni másoknak. Dr. Life--43 éves, de 23-nak néz ki a tajvani divattervező: elárulta, mi a titkahttp://www.life.hu/drlife/20180827-43-eves-de-23nak-nez-ki-a-tajvani-divattervezo-elarulta-mi-a-titka.htmlHúsz évet is letagadhatna a korából a tajvani divattervező, Lure Hsu, aki most elárulta, minek köszönheti fiatal külsejét. Dr. LifeOrigoDinnye nagyságúra duzzadt az férfi heréje egy rutinműtét miatthttp://www.life.hu/drlife/20180827-dinnye-nagysagura-duzzadt-az-ferfi-hereje-egy-rutinmutet-miatt.htmlHúgyúti fertőzése 2 éve húzódott annak az indiai férfinek, akin egy rutinnak számító műtétet végeztek orvosai. A műtét következtében azonban dinnye nagyságúra duzzadt a heréje. Tíz napba telt, mire teljesen meggyógyult. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.