Molnár György Elefánt harcol a rákkal, túl van a műtéten

Forrás: Mokka -
betegség műtét Molnár György Elefánt húgyhólyag Molnár György rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daganatot találtak az Omega gitárosának, Molnár György Elefántnak húgyhólyagjában. Túl van a műtéten, bizakodó állapotával kapcsolatban. Mint mondta: biztos benne, hogy gyermekeinek nem kell apa nélkül felnőniük. 

Egy húgyhólyagvizsgálat során derült ki, hogy sötét foltok vannak Molnár György Elefánt, az Omega gitárosának húgyhólyagjában. Szinte azonnal meg is műtötték.

Az Omega gitárosa a műtét óta már koncerten is fellépett Forrás: Mokka

"Belőlem most ezt kiszedték, és úgy érzem, nincs semmi, ami miatt tovább romlana az állapotom. Szerencsés vagyok, hisz időben felfedezték a betegségemet. A húgyhólyagomban találtak két sötét foltot. Szinte azonnal meg is műtöttek, eltűvolították a diónyi daganatokat" - mondta a Hot! magazinnak a gitáros, aki a szövettani vizsgálat eredményére vár. Még egy hónapig kell aggódnia. Ám nem adja fel, készül a következő koncertjükre, valamint fiaival az iskolakezdésre.

"Biztos vagyok benne, hogy gyerekeimnek nem kell apa nélkül felnőniük. Bizakodó vagyok" - fogalmazott Molnár György Elefánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.