Pásztor Anna ideiglenesen fél fülére megsüketült

Forrás: Origo -
Kórház fül Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszak van Pásztor Anna mögött: az énekesnő fél fülére ideiglenesen megsüketült. Kórházi kezelésre szorult, aminek köszönhetően már sokat javult a hallása. 

Tíz napig szorult kórházi kezelésre Pásztor Anna, miután elment a hallása. Az énekesnő bal fülével támadtak gondok, de szerencsére már jobb a helyzet.

Pásztor Anna fél fülére megsüketült Forrás: Origo

Nemrég elment a hallásom, a bal fülemre egyáltalán nem hallottam.

Lokálnak

Így lehet rövidebb a menstruációd: kövesd a tippekethttp://www.life.hu/drlife/20180904-igy-lehet-rovidebb-a-menstruaciod-kovesd-a-tippeket.htmlAzt mindenki tudja, hogy a fogamzásgátlókkal lehet úgy trükközni, hogy a menstruáció rövidebb legyen, de nem ez az egyetlen módja annak, hogy lerövidítsük a periódust. Íme, néhány tipp. Dr. LifeOrigo5 hónapos lett Anglia legkisebb babája, aki 340 grammal születetthttp://www.life.hu/drlife/20180904-5-honapos-lett-anglia-legkisebb-babaja-aki-340-grammal-szuletett.htmlA kis Theo mindössze 340 grammal jött a világra tavasszal. Azóta sikerült megerősödnie és ma ő Anglia legkisebb súllyal született túlélő babája. Dr. Life--Jó híreket kapott orvosától Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20180903-jo-hireket-kapott-orvosatol-benko-laszlo-rak.htmlA negyedévente esedékes kontrollon járt Benkő László, akinek tavasszal sikerült felépülnie a rákról. Most elárulta, milyen híreket kapott orvosától. Dr. Life--Megoperálták Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/drlife/20180904-megoperaltak-bochkor-gabort.htmlA műsorvezető műtétje szerencsére jól sikerült.Dr. LifeOrigoRémisztő baleset érte Tillát a MasterChef forgatásánhttp://www.life.hu/drlife/20180903-remiszto-baleset-erte-tillat-a-tv2-masterchef-forgatasan.htmlRémisztő dolog történt a MasterChef VIP forgatásán: Tilla úgy elvágta az ujját, hogy abból ömlött a vér. Dr. LifeOrigoKulka János festményekkel fejezi ki azt, amit szavakkal nem tud: így kommunikál a színészhttp://www.life.hu/drlife/20180903-kulka-janos-festmenyekkel-fejezi-ki-azt-amit-szavakkal-nem-tud-igy-kommunikal-a-szinesz.htmlKulka János 2016 áprilisában kapott storke-ot. Az ország egyik legtehetségeseb színésze azóta minden nap küzd a betegséggel, egyre jobban van.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.